Национальный герб Молдовы

Salutul Ambasadorului

Bună ziua,

În numele colectivului Ambasadei Republicii Moldova în Republica Polonă, Vă salut cu toată cordialitatea pe site-ul nostru.

Ne-am propus să plasăm aici informaţii despre activitatea curentă a misiunii diplomatice moldoveneşti la Varşovia, activitate pusă în serviciul ţării noastre şi a cetăţenilor ei.

Vom căuta să plasăm informaţii utile despre relaţiile actuale dintre ţara noastră şi Republica Polonă, precum şi despre serviciile consulare acordate, despre mediul de afaceri, acţiunile culturale, sportive, de promovare a imaginii Republicii Moldova în Polonia.

Rugăm să nu ezitaţi în a ne contacta, iar sugestiile şi propunerile Dvs. le considerăm totdeauna utile.

Vă mulţumesc.

Iurie BODRUG
Ambasador

Paşapoarte cu date Biometrice
Products of Moldova Relansam Moldova

Concursuri de Privatizare

La 26 octombrie curent au fost publicate comunicatele informative ale Agenţiei Proprietăţii Publice a Republicii Moldova, privind expunerea la privatizare a bunurilor proprietate de stat, în perioada octombrie-decembrie 2012. Comunicatele cu privire la desfăşurarea concursurilor de privatizare pot fi accesate pe pagina web a Agenţiei - www.app.gov.md.


Mass Media din Moldova

Informaţii privind Autorizaţiile pentru exportul/importul produselor agroalimentare în regim preferenţial

H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea modului de repartizare a mijloacelor fondului de subvenţionare a producătorilor agricoli pentru anul 2013