Национальный герб Молдовы

Noutaţi

ANUNȚ

ANUNȚ

Ambasada Republicii Moldova la Varșovia lansează concursul de desene și eseuri pentru copii și tinerii din cadrul comunității cetățenilor Republicii Moldova, care se află permanent ori temporar în Republica Polonă, ediţia 2019, cu genericul „Mărțișor – un simbol al Primăverii”.

Concursul are scopul de a motiva copii și tinerii să demonstreze cunoașterea tradițiilor legate de Mărțișor, dar și să promoveze cultura națională în Polonia.

La concurs sunt invitaţi să participe copii, elevi şi studenţi, care se află permanent ori temporar în Polonia. Învingătorii vor fi premiați cu diplome și un set de premii din partea Ambasadei. Lucrările pot fi expediate până pe 28 februarie 2019.

Textul eseului va fi formulat în limba romană ori poloneză şi va cuprinde maximum 550 de cuvinte. Participanţii trebuie să indice numele şi prenumele, adresa exactă, inclusiv codul poştal, numărul de telefon şi e-mailul. De asemenea, trebuie să fie menţionată denumirea şcolii/universităţii, clasa/anul universitar şi vârsta.

Lucrările pot fi transmise on-line la adresa electronică a Ambasadei: varsovia@mfa.md, cu parola „Concurs”, ori prin poștă la adresa Ambasadei: strada Imielinska 1, 02-710, Varșovia.