Национальный герб Молдовы

Noutaţi

Programul de burse Lane Kirkland pentru anul academic 2019 – 2020

Programul de burse Lane Kirkland pentru anul academic 2019 – 2020

Ambasada Republicii Moldova în Republica Polonă, informează despre lansarea programului de burse Lane Kirkland în Polonia, pentru anul academic 2019 – 2020.

Programul este destinat tinerilor lideri și experților care deţin diplomă de studii superioare (cel puțin diplomă de master) şi doresc să se implice activ în dezvoltarea democraţiei, economiei şi societăţii civile, atât în țara lor de origine, cât și în regiune. Programul include 2 semestre de studii la unul dintre cele 5 centre universitare (Varșovia, Cracovia, Wroclaw, Poznan și Lublin) şi 2-4 săptămâni de stagiu în instituţii publice şi private din Polonia.

Formularul de înregistrare este disponibil la adresa www.kirkland.edu.pl, și poate fi completat on-line.

După completarea acestuia, candidatul va primi un document special generat, care va trebui printat, semnat și scanat și transmis împreună cu alte documente într-un dosar, ce va conține și o poză recentă a candidatului, două scrisori de recomandare, o copie a diplomei de studii.

Dosarul complet trebuie să fie transmis la adresa electronică kirkland@kirkland.edu.pl până la 1 martie 2019.

Pentru mai multe detalii și informații suplimentare, vă rugăm să vizitați pagina oficială a Programului: http://www.kirkland.edu.pl/