Национальный герб Молдовы

Noutaţi

Invitație la Expoziția națională ”Fabricat în Moldova”, Chișinău, 30 ianuarie - 3 februarie 2019

Invitație la Expoziția națională ”Fabricat în Moldova”, Chișinău, 30 ianuarie - 3 februarie 2019

Ambasada Republicii Moldova din Varșovia informează despre organizarea celei de-a XVIII-a ediții a Expoziției naționale “Fabricat în Moldova”, care se va desfășura în perioada 30 ianuarie – 03 februarie 2019, pe teritoriul Centrului Internațional de Expoziții „Moldexpo” SA, mun. Chișinău.

Expoziția Națională "Fabricat în Moldova" este organizată anual de către Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova și are ca obiective principale promovarea produselor și serviciilor locale, evidențierea competitivității acestora și identificarea de noi oportunități pentru crearea parteneriatelor de afaceri durabile.

La fel ca și edițiile precedente, expoziția va găzdui un amplu program de afaceri care va aborda subiecte actuale pentru reprezentanții comunității de afaceri din țară și de peste hotare.

Pentru confirmare și informații suplimentare, vă rugăm să contactați Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, Departamentul Relații Internaționale: Inga Leontean tel. +373 22 22 26 26, e-mail: inga.leontean@chamber.md sau Rodica Dimitriu +373 22 22 13 91, e-mail: rodica.dimitriu@chamber.md.