Национальный герб Молдовы

Noutaţi

În atenția mediului de afaceri: invitație la Moldova Business Week 2018

În atenția mediului de afaceri: invitație la Moldova Business Week 2018

Ambasada Republicii Moldova din Varșovia informează reprezentații mediului de afaceri despre organizarea la Chișinău, în perioada 27-29 noiembrie 2018, a celei de-a V-a ediții a conferinței ”Moldova Business Week”, o platformă anuală destinată schimbului de informații și bunelor practici în vederea implementării politicilor pentru dezvoltarea economică a țării precum și prezentarea tendințelor globale la care Republica Moldova se aliniază.

Platforma din acest an va oferi continuitate parteneriatelor existente, făcând față noilor provocări în contextul conectivității globale și valorificării poziției geografice strategice ale Republicii Moldova drept o punte dintre Vest și Est. Prin urmare, dacă doriți să obțineți acces la piața euro-asiatică, să Vă optimizați costurile de operare, să identificați forță de muncă calificată la salarii competitive, atunci Moldova este pregătită să răspundă cerințelor Dumneavoastră.

În anul 2018 Republica Moldova a devenit sub egida ONU „Capitala Mondială a Turismului Vitivinicol” și gazda celei de-a III-a ediții a Conferinței Globale a Turismului Vitivinicol, o reușită care a permis propulsarea imaginii Republicii Moldovei pe plan internațional. În cadrul ”Moldova Business Week” din acest an, sectorul turistic va fi prezent în agendă, fiind unul dintre pilonii de bază a promovării brandului de țară. De asemenea, vor fi aduse la cunoștință progresele înregistrate pe toate sectoarele strategice ale economiei naționale, mecanisme active pentru transferul de informație și schimbul de experiență prin intermediul sesiunilor de networking, atelierelor de lucru, forumurilor bilaterale și vizitelor tehnice.

Doritorii de a participa sunt rugați să se înregistreze la eveniment online pe site-ul www.mbw.md
Pentru orice întrebări sau informații, echipa Agenției de Investiții Vă rămâne la dispoziție: e-mail: mbw@invest.gov.md