Национальный герб Молдовы

Noutaţi

În atenția mediului de afaceri: invitație la Moldova Business Week 2018

În atenția mediului de afaceri: invitație la Moldova Business Week 2018

Ambasada Republicii Moldova din Varșovia informează reprezentații mediului de afaceri despre organizarea la Chișinău, în perioada 27-29 noiembrie 2018, a celei de-a V-a ediții a conferinței ”Moldova Business Week”, o platformă anuală destinată schimbului de informații și bunelor practici în vederea implementării politicilor pentru dezvoltarea economică a țării precum și prezentarea tendințelor globale la care Republica Moldova se aliniază.

Platforma din acest an va oferi continuitate parteneriatelor existente, făcând față noilor provocări în contextul conectivității globale și valorificării poziției geografice strategice ale Republicii Moldova drept o punte dintre Vest și Est. Prin urmare, dacă doriți să obțineți acces la piața euro-asiatică, să Vă optimizați costurile de operare, să identificați forță de muncă calificată la salarii competitive, atunci Moldova este pregătită să răspundă cerințelor Dumneavoastră.

În anul 2018 Republica Moldova a devenit sub egida ONU „Capitala Mondială a Turismului Vitivinicol” și gazda celei de-a III-a ediții a Conferinței Globale a Turismului Vitivinicol, o reușită care a permis propulsarea imaginii Republicii Moldovei pe plan internațional. În cadrul ”Moldova Business Week” din acest an, sectorul turistic va fi prezent în agendă, fiind unul dintre pilonii de bază a promovării brandului de țară. De asemenea, vor fi aduse la cunoștință progresele înregistrate pe toate sectoarele strategice ale economiei naționale, mecanisme active pentru transferul de informație și schimbul de experiență prin intermediul sesiunilor de networking, atelierelor de lucru, forumurilor bilaterale și vizitelor tehnice.

Doritorii de a participa sunt rugați să se înregistreze la eveniment online pe site-ul www.mbw.md
Pentru orice întrebări sau informații, echipa Agenției de Investiții Vă rămâne la dispoziție: e-mail: mbw@invest.gov.md

Paşapoarte cu date Biometrice
Products of Moldova Relansam Moldova

Concursuri de Privatizare

La 26 octombrie curent au fost publicate comunicatele informative ale Agenţiei Proprietăţii Publice a Republicii Moldova, privind expunerea la privatizare a bunurilor proprietate de stat, în perioada octombrie-decembrie 2012. Comunicatele cu privire la desfăşurarea concursurilor de privatizare pot fi accesate pe pagina web a Agenţiei - www.app.gov.md.


Mass Media din Moldova

Informaţii privind Autorizaţiile pentru exportul/importul produselor agroalimentare în regim preferenţial

H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea modului de repartizare a mijloacelor fondului de subvenţionare a producătorilor agricoli pentru anul 2013