Национальный герб Молдовы

Noutaţi

Vizita de studiu în Polonia a unui grup de jurnaliști din Republica Moldova

Vizita de studiu în Polonia a unui grup de jurnaliști din Republica Moldova

În perioada 28-31 octombrie 2018, în Polonia s-a aflat în vizită de studiu un grup de jurnaliști, reprezentând presa regională din Republica Moldova, în scopul familiarizării cu experiența Poloniei în domeniul implementării politicilor de dezvoltare regională a țării.

La 28 octombrie jurnaliștii au vizitat Ambasada Republicii Moldova la Varșovia, unde au luat cunoștință de activitatea misiunii, mai ales, în domeniul cooperării la nivel regional între unități administrative din Moldova și Polonia.

Cu suportul Ambasadei, a fost organizată o vizită la Ministerul Investițiilor și Dezvoltării al Poloniei, grupul fiind primit de către Ministrul Jerzy Kwięcinski, care a vorbit despre parcursul Poloniei din momentul aderării la UE și până în prezent, trecând în revistă beneficiile obținute și rezultatele înregistrate în această perioadă. A fost confirmată deschiderea Poloniei spre cooperare cu Republica Moldova și susținerea din partea autorităților de la Varșovia în procesul de apropiere a țării noastre de standardele europene

Programul a inclus și o vizită în voievodatul Podlaskie (Bialystok), unde au avut loc întrevederi cu autoritățile locale au făcut cunoștință cu progresele înregistrate de Polonia în domeniul dezvoltării regionale.

Paşapoarte cu date Biometrice
Products of Moldova Relansam Moldova

Concursuri de Privatizare

La 26 octombrie curent au fost publicate comunicatele informative ale Agenţiei Proprietăţii Publice a Republicii Moldova, privind expunerea la privatizare a bunurilor proprietate de stat, în perioada octombrie-decembrie 2012. Comunicatele cu privire la desfăşurarea concursurilor de privatizare pot fi accesate pe pagina web a Agenţiei - www.app.gov.md.


Mass Media din Moldova

Informaţii privind Autorizaţiile pentru exportul/importul produselor agroalimentare în regim preferenţial

H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea modului de repartizare a mijloacelor fondului de subvenţionare a producătorilor agricoli pentru anul 2013