Национальный герб Молдовы

Noutaţi

În atenţia mediului de afaceri:
privatizarea bunurilor proprietate publică de stat

În atenţia mediului de afaceri:<br>privatizarea bunurilor proprietate publică de stat

Ambasada Republicii Moldova la Varșovia informează reprezentanţii mediului de afaceri despre organizarea de către Agenția Proprietății Publice a Republicii Moldova a unei noi runde de privatizare a bunurilor proprietate publică de stat, care se va desfăşura în perioada octombrie-decembrie 2018.

Prin concurs comercial sunt expuse spre privatizare 13 obiecte, inclusiv Î.S. „Fabrica de sticlă din Chişinău”, Î.S. „Combinatul Poligrafic din Chişinău”, Î.S. Hotelul „Zarea”, Î.S. Firma Editorial-Poligrafică „Tipografia Centrală”, Întreprinderea afiliată Sanatoriul „Moldova” cu investiţii străine 100%, ş.a. Prin concurs investiţional sunt expuse Cinematografele din Făleşti şi Leova.

https://app.gov.md/ro/content/comunicat-informativ-agentia-proprietatii-publice-anunta-desfasurarea-concursurilor-de-0

Prin licitaţie cu strigare pe piaţa reglementată (Bursa de Valori) se expun acţiunile proprietate publică de stat din 16 societăţi pe acţiuni, dintre care: acţiunile a 14 societăţi pe acţiuni reprezintă peste 51%, inclusiv S.A. Hotelul „Chişinău”, precum şi 11 pachete de acţiuni din entităţile de întreţinere a drumurilor.

https://app.gov.md/ro/content/comunicat-informativ-agentia-proprietatii-publice-anunta-desfasurarea-licitatiilor-cu-0

Desfăşurarea licitaţiei cu strigare vizează 12 complexe patrimoniale unice, 14 complexe de bunuri imobile, precum şi 1 obiect nefinalizat.

https://app.gov.md/ro/content/comunicat-informativ-agentia-proprietatii-publice-anunta-desfasurarea-licitatiei-cu-0

Informații detaliate privind obiectele supuse privatizării și termenele limită pentru depunerea cererilor de participare pot fi găsite pe site-ul Agenției Proprietății Publice a Republicii Moldova, accesând link-urile de mai sus.

Paşapoarte cu date Biometrice
Products of Moldova Relansam Moldova

Concursuri de Privatizare

La 26 octombrie curent au fost publicate comunicatele informative ale Agenţiei Proprietăţii Publice a Republicii Moldova, privind expunerea la privatizare a bunurilor proprietate de stat, în perioada octombrie-decembrie 2012. Comunicatele cu privire la desfăşurarea concursurilor de privatizare pot fi accesate pe pagina web a Agenţiei - www.app.gov.md.


Mass Media din Moldova

Informaţii privind Autorizaţiile pentru exportul/importul produselor agroalimentare în regim preferenţial

H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea modului de repartizare a mijloacelor fondului de subvenţionare a producătorilor agricoli pentru anul 2013