Национальный герб Молдовы

Noutaţi

Reuniunea Președinților Curților Constituționale

Reuniunea Președinților Curților Constituționale

La 8 octombrie curent, la Varșovia, a avut loc reuniunea Președinților Curților Constituționale, în cadrul căreia au avut loc discuții asupra ,,Rolului curților constituționale în cadrul unui stat modern”. Evenimentul a fost organizat de către Tribunalul Constituțional al Republicii Polone în contextul celebrării centenarului redobândirii independenței Poloniei.

În cadrul reuniunii au participat președinții curților constituționale din Moldova, Ucraina, Lituania, Ungaria și Georgia, Prim-ministrul Poloniei, Mateusz Morawiecki, oficiali de stat, reprezentanții mediului academic, jurnaliști, judecători, membrii societatății civile și corpului diplomatic. Republica Moldova a fost reprezentată către Mihail Poalelungi, Președintele Curții Constituționale.

Paşapoarte cu date Biometrice
Products of Moldova Relansam Moldova

Concursuri de Privatizare

La 26 octombrie curent au fost publicate comunicatele informative ale Agenţiei Proprietăţii Publice a Republicii Moldova, privind expunerea la privatizare a bunurilor proprietate de stat, în perioada octombrie-decembrie 2012. Comunicatele cu privire la desfăşurarea concursurilor de privatizare pot fi accesate pe pagina web a Agenţiei - www.app.gov.md.


Mass Media din Moldova

Informaţii privind Autorizaţiile pentru exportul/importul produselor agroalimentare în regim preferenţial

H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea modului de repartizare a mijloacelor fondului de subvenţionare a producătorilor agricoli pentru anul 2013