Национальный герб Молдовы

Noutaţi

Vizita de studiu în regiunea Podlaskie

Vizita de studiu în regiunea Podlaskie

În perioada 2-5 octombrie, Secretarul I al Ambasadei, Octavian Berzan, a participat la o vizită de studiu în regiunea Podlaskie. Vizita a fost organizată de către Camera de Comerț din Polonia, încadrându-se în acțiunile desfășurate sub egida Clubului Consilierilor Comerciali și a cuprins un program amplu, care a inclus participarea la cea de-a 5-a ediție a Congresului Economic Estic, desfășurat la Bialystok, vizite de studiu la companii mari din regiune, întrevederi cu oficiali de rang înalt din Podlaskie.

O parte importantă a programului deplasării a fost dedicată vizitelor la 3 dintre cele mai mari companii din regiune: SaMASZ, producător de echipament agricol, KAN, soluții inovative pentru asigurarea cu apă și încălzire, SM Piatnica, specializată în fabricarea produselor lactate.

Vizita în regiunea Podlaskie a permis constatarea faptului că companiile din estul Poloniei se dovedesc a fi mai deschise spre cooperare cu țări precum Republica Moldova. În context, Ambasada recomandă oamenilor de afaceri din Moldova să acorde o atenție sporită întreprinderilor din regiunile estice ale Poloniei, în special la etapa inițială, de stabilire a contactelor cu companiile poloneze (atât din perspectiva exporturilor, cât și a investițiilor), precum și să ia în calcul participarea la evenimente de genul Congresului Economic Estic.

Paşapoarte cu date Biometrice
Products of Moldova Relansam Moldova

Concursuri de Privatizare

La 26 octombrie curent au fost publicate comunicatele informative ale Agenţiei Proprietăţii Publice a Republicii Moldova, privind expunerea la privatizare a bunurilor proprietate de stat, în perioada octombrie-decembrie 2012. Comunicatele cu privire la desfăşurarea concursurilor de privatizare pot fi accesate pe pagina web a Agenţiei - www.app.gov.md.


Mass Media din Moldova

Informaţii privind Autorizaţiile pentru exportul/importul produselor agroalimentare în regim preferenţial

H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea modului de repartizare a mijloacelor fondului de subvenţionare a producătorilor agricoli pentru anul 2013