Национальный герб Молдовы

Noutaţi

Reuniunea anualã a OSCE de implementare a angajamentelor pe dimensiunea umană (HDIM) 2018

Reuniunea anualã a OSCE de implementare a angajamentelor pe dimensiunea umană (HDIM) 2018

In perioada 10-21 septembrie curent, la Varsovia are loc cea de-a 22 reuniune anuala a OSCE de implementare a angajamentelor pe dimensiunea umană (HDIM).

Reuniunea este organizatã ca o platformă de discutii pentru cele 57 de state participante la OSCE, partenerii OSCE pentru cooperare, structurile OSCE, societatea civilă, organizațiile internaționale, ONG-uri și alți actori relevanți, pentru a evalua nivelul european al angajamentelor legate de dimensiunea umană a OSCE, a discuta despre provocările asociate și a face recomandări pentru îmbunătățiri ulterioare.

Mai multe informatii privind evenimentul:
https://www.osce.org/odihr/hdim_2018

Paşapoarte cu date Biometrice
Products of Moldova Relansam Moldova

Concursuri de Privatizare

La 26 octombrie curent au fost publicate comunicatele informative ale Agenţiei Proprietăţii Publice a Republicii Moldova, privind expunerea la privatizare a bunurilor proprietate de stat, în perioada octombrie-decembrie 2012. Comunicatele cu privire la desfăşurarea concursurilor de privatizare pot fi accesate pe pagina web a Agenţiei - www.app.gov.md.


Mass Media din Moldova

Informaţii privind Autorizaţiile pentru exportul/importul produselor agroalimentare în regim preferenţial

H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea modului de repartizare a mijloacelor fondului de subvenţionare a producătorilor agricoli pentru anul 2013