Национальный герб Молдовы

Noutaţi

Vizita la Konin

Vizita la Konin

La 23 iunie, Ambasadorul Iurie Bodrug a efectuat o vizită de lucru la Konin, voievodatul Wielkopolska, infrăţit cu oraşul Ungheni din Republica Moldova, unde a avut o întrevedere cu pimarul oraşului, Józef Nowicki şi viceprimarul Slawomir Lorek, cu care a discutat despre starea actuală şi perspectivele colaborării dintre cele două localităţi, dar şi al organizării unor acţiuni comune pentru o mai bună cunoaştere a ţării noastre în Polonia. Ambasadorul Moldovei a participat la acţiunile solemne prilejuite de aniversarea de 100 de ani a unităţii de pompieri benevoli din Konin. În anul curent, Polonia marchează 100 de ani de la restabilirea Independenţei sale.

Paşapoarte cu date Biometrice
Products of Moldova Relansam Moldova

Concursuri de Privatizare

La 26 octombrie curent au fost publicate comunicatele informative ale Agenţiei Proprietăţii Publice a Republicii Moldova, privind expunerea la privatizare a bunurilor proprietate de stat, în perioada octombrie-decembrie 2012. Comunicatele cu privire la desfăşurarea concursurilor de privatizare pot fi accesate pe pagina web a Agenţiei - www.app.gov.md.


Mass Media din Moldova

Informaţii privind Autorizaţiile pentru exportul/importul produselor agroalimentare în regim preferenţial

H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea modului de repartizare a mijloacelor fondului de subvenţionare a producătorilor agricoli pentru anul 2013