Национальный герб Молдовы

Noutaţi

Preoți militari din Moldova în Polonia

Preoți militari din Moldova în Polonia

În perioada 30 iunie - 4 mai 2018, o delegație de preoți militari din Republica Moldova a întreprins o vizită în Republica Polonă, la invitația preoților din cadrul Ordinariatului Militar Ortodox al Mitropoliei Poloniei. În cadrul vizitei, delegația de preoți militari a vizitat o serie de lăcașe de cult ortodox din diverse regiuni ale Poloniei și a participat la inaugurarea Capelei ortodoxe militare din Varșovia, în prezența Preafericitului Părinte Sava, Mitropolitul Varşoviei şi al întregii Polonii. Pe durata vizitei, delegaţia a fost asistată de către Ambasadorul Republicii Moldova în Republica Polonă, Iurie Bodrug.

Paşapoarte cu date Biometrice
Products of Moldova Relansam Moldova

Concursuri de Privatizare

La 26 octombrie curent au fost publicate comunicatele informative ale Agenţiei Proprietăţii Publice a Republicii Moldova, privind expunerea la privatizare a bunurilor proprietate de stat, în perioada octombrie-decembrie 2012. Comunicatele cu privire la desfăşurarea concursurilor de privatizare pot fi accesate pe pagina web a Agenţiei - www.app.gov.md.


Mass Media din Moldova

Informaţii privind Autorizaţiile pentru exportul/importul produselor agroalimentare în regim preferenţial

H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea modului de repartizare a mijloacelor fondului de subvenţionare a producătorilor agricoli pentru anul 2013