Национальный герб Молдовы

Noutaţi

Studenţi în vizită la Ambasadă

Studenţi în vizită la Ambasadă

La 4 mai 2018, Ambasada a găzduit vizita unui grup de studenţi ai Şcolii Superioare de Studii Economice din Varşovia, participanți la cea de-a 7-a ediție a proiectului "Action Diplomacy”.

În cadrul întrevederii, Iurie Bodrug, Ambasadorul Republicii Moldova în Republica Polonă, a efectuat o amplă rezentare a situaţiei poltice din Republica Moldova, fiind trecute în revistă relaţiile bilaterale moldo-polone în diverse domenii, activităţile curente ale misiunii şi perspectivele cooperării bilaterale între Moldova şi Polonia.

Paşapoarte cu date Biometrice
Products of Moldova Relansam Moldova

Concursuri de Privatizare

La 26 octombrie curent au fost publicate comunicatele informative ale Agenţiei Proprietăţii Publice a Republicii Moldova, privind expunerea la privatizare a bunurilor proprietate de stat, în perioada octombrie-decembrie 2012. Comunicatele cu privire la desfăşurarea concursurilor de privatizare pot fi accesate pe pagina web a Agenţiei - www.app.gov.md.


Mass Media din Moldova

Informaţii privind Autorizaţiile pentru exportul/importul produselor agroalimentare în regim preferenţial

H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea modului de repartizare a mijloacelor fondului de subvenţionare a producătorilor agricoli pentru anul 2013