Национальный герб Молдовы

Noutaţi

Prezentarea Moldovei la Colegiul Europei din Varșovia

Prezentarea Moldovei la Colegiul Europei din Varșovia

La 27 aprilie 2018, în cadrul campusului Natolin al Colegiului Europei din Varșovia, a avut loc evenimentul ,,Zilele Naționale a statelor din Balcani și Europa de Sud-Est” (Romania, Republica Moldova, Albania, Serbia, Bulgaria).

Evenimentul a oferit oportunitatea studenților, personalului academic și reprezentanților corpului diplomatic să se familiarizeze cu cultura și bucătăria traditională a fiecarei tari reprezentate.

Ambasada RM la Varșovia, a acordat suportul necesar studenților moldoveni în organizarea unui stand național și promovarea produselor autohtone.

Paşapoarte cu date Biometrice
Products of Moldova Relansam Moldova

Concursuri de Privatizare

La 26 octombrie curent au fost publicate comunicatele informative ale Agenţiei Proprietăţii Publice a Republicii Moldova, privind expunerea la privatizare a bunurilor proprietate de stat, în perioada octombrie-decembrie 2012. Comunicatele cu privire la desfăşurarea concursurilor de privatizare pot fi accesate pe pagina web a Agenţiei - www.app.gov.md.


Mass Media din Moldova

Informaţii privind Autorizaţiile pentru exportul/importul produselor agroalimentare în regim preferenţial

H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea modului de repartizare a mijloacelor fondului de subvenţionare a producătorilor agricoli pentru anul 2013