Национальный герб Молдовы

Noutaţi

Expoziția internațională ”Dincolo de Frontiere”

Expoziția internațională ”Dincolo de Frontiere”

La 12 aprilie 2018, la Muzeul Pământului din Varșovia, a avut loc, inaugurarea expoziției internaționale de pictură ,,Dincolo de Frontiere”, organizată de Academia Poloneză de Științe și Muzeul Pământului din Varșovia.

În cadrul expoziției au fost prezentate lucrări ale artiștilor din Republica Moldova, Simion Zamsa și Tudor Zbârnea. Picturile expuse au fost realizate în cadrul atelierului de creație organizat de Galeria Groningen Unexpected din Olanda, iar artiștii provin din Armenia, Olanda, Lituania, Moldova, Polonia, Rusia și România. Expoziția va fi deschisă pentru public pînă la 27 mai curent.

Din partea Ambasadei Republicii Moldova în Republica Polonă, a participat Andrei Enachi, secretar secund.

Paşapoarte cu date Biometrice
Products of Moldova Relansam Moldova

Concursuri de Privatizare

La 26 octombrie curent au fost publicate comunicatele informative ale Agenţiei Proprietăţii Publice a Republicii Moldova, privind expunerea la privatizare a bunurilor proprietate de stat, în perioada octombrie-decembrie 2012. Comunicatele cu privire la desfăşurarea concursurilor de privatizare pot fi accesate pe pagina web a Agenţiei - www.app.gov.md.


Mass Media din Moldova

Informaţii privind Autorizaţiile pentru exportul/importul produselor agroalimentare în regim preferenţial

H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea modului de repartizare a mijloacelor fondului de subvenţionare a producătorilor agricoli pentru anul 2013