Национальный герб Молдовы

Noutaţi

Semnarea planului de cooperare între Moldova și Frontex

Semnarea planului de cooperare între Moldova și Frontex

La 23 martie, Ambasada Republicii Moldova în Republica Polonă, a acordat asistența protocolară delegației Poliției de Frontieră, condusă de către dl Fredolin Lecari, Comisar-șef, care a avut o întrevedere oficială cu dl Fabrice Leggeri, directorul Agenției Europene pentru Poliția de Frontieră și Garda de Coastă (FRONTEX). În cadrul întrevederii a fost semnat noul Plan de cooperare pentru anii 2018-2020, ce prevede consolidarea relațiilor dintre cele două autorități și a sprijinului acordat în diverse domenii de interes comun, contracararea fenomenelor infracţionale la frontiere, combaterea migraţiei ilegale şi altor activităţi ilicite.

Paşapoarte cu date Biometrice
Products of Moldova Relansam Moldova

Concursuri de Privatizare

La 26 octombrie curent au fost publicate comunicatele informative ale Agenţiei Proprietăţii Publice a Republicii Moldova, privind expunerea la privatizare a bunurilor proprietate de stat, în perioada octombrie-decembrie 2012. Comunicatele cu privire la desfăşurarea concursurilor de privatizare pot fi accesate pe pagina web a Agenţiei - www.app.gov.md.


Mass Media din Moldova

Informaţii privind Autorizaţiile pentru exportul/importul produselor agroalimentare în regim preferenţial

H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea modului de repartizare a mijloacelor fondului de subvenţionare a producătorilor agricoli pentru anul 2013