Национальный герб Молдовы

Noutaţi

Conferința Europa Carpaților

Conferința Europa Carpaților

La 17 februarie, Ambasadorul Iurie Bodrug a participat, alături de parlamentari și înalți oficiali din cadrul statelor din regiunea Carpaților, la cea de-a 20-a ediție a conferinței internaționale ,,Europa Carpaților”, ce a avut loc la Przemyśl.

În cadrul conferinței, au fost discutate mai multe subiecte, printre care: viitorul Uniunii Europene, participarea statelor din regiunea Europei Centrale și de Sud-Est la implementarea proiectelor europene la nivel regional, contribuția regiunii respective la asigurarea securității UE, dezvoltarea interconexiunii regionale la nivelul căilor de transport rutier, schimbul de experiență și bune practici între autoritățile publice locale.

Totodată, în cadrul evenimentului au fost semnate mai multe acorduri de cooperare, care prevăd sporirea cooperării regionale și a schimburilor culturale și educaționale dintre statele participante.

Ciclul de conferințe ,,Europa Carpaților”, a fost lansat în anul 2010, în Polonia și reprezintă o serie de reuniuni a reprezentaților statelor din regiunea Carpaților, având drept scop consolidarea cooperării și relațiilor prietenești dintre statele respective. Moldova a participat pentru prima dată la reuniunile în acest format.

Paşapoarte cu date Biometrice
Products of Moldova Relansam Moldova

Concursuri de Privatizare

La 26 octombrie curent au fost publicate comunicatele informative ale Agenţiei Proprietăţii Publice a Republicii Moldova, privind expunerea la privatizare a bunurilor proprietate de stat, în perioada octombrie-decembrie 2012. Comunicatele cu privire la desfăşurarea concursurilor de privatizare pot fi accesate pe pagina web a Agenţiei - www.app.gov.md.


Mass Media din Moldova

Informaţii privind Autorizaţiile pentru exportul/importul produselor agroalimentare în regim preferenţial

H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea modului de repartizare a mijloacelor fondului de subvenţionare a producătorilor agricoli pentru anul 2013