Национальный герб Молдовы

Noutaţi

Ceremonie de comemorare a ostașilor căzuți pentru independența Republicii Moldova

Ceremonie de comemorare a ostașilor căzuți pentru  independența Republicii Moldova

La data de 3 martie curent, Ambasada Republicii Moldova la Varșovia împreună cu reprezentanții Asociației Veteranilor de Război și Conflictelor Armate, invită conaționalii, membrii diasporei moldovenești, să participe la ceremonia de comemorare a ostașilor căzuți pentru independența Republicii Moldova.

Ceremonia va avea loc la Biserica Ortodoxă Sf. Ioan Scărarul din Varșovia, sectorul Wola (ul. Wolska 138/140, 01-258 Warszawa), Liturghia începând cu ora 09:00 și Panahida de pomenire a celor căzuţi pe cîmpul de luptă, după Liturghie.

Paşapoarte cu date Biometrice
Products of Moldova Relansam Moldova

Concursuri de Privatizare

La 26 octombrie curent au fost publicate comunicatele informative ale Agenţiei Proprietăţii Publice a Republicii Moldova, privind expunerea la privatizare a bunurilor proprietate de stat, în perioada octombrie-decembrie 2012. Comunicatele cu privire la desfăşurarea concursurilor de privatizare pot fi accesate pe pagina web a Agenţiei - www.app.gov.md.


Mass Media din Moldova

Informaţii privind Autorizaţiile pentru exportul/importul produselor agroalimentare în regim preferenţial

H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea modului de repartizare a mijloacelor fondului de subvenţionare a producătorilor agricoli pentru anul 2013