Национальный герб Молдовы

Noutaţi

Întrevederi în cadrul Seimului și Senatului Republicii Polonia

Întrevederi în cadrul Seimului și Senatului Republicii Polonia

La 2 februarie, Ambasadorul Iurie Bodrug a participat, alături de șefii altor misiuni diplomatice acreditate la Varșovia, la tradiționala întrevedere cu Mareșalul Senatului Stanislaw Karczewski, care a informat asistența despre anul parlamentar 2018 și prioritățile de pe agenda parlamentară.

În acceași zi, Ambasadorul Moldovei a avut întrevederi de lucru cu Bogdan Janowski, director al Departamentului Relații Externe al Seimului și Robert Bobrowski, director adjunct al Departamentului Relații Externe al Senatului RP, pe durata cărora au fost discutate mai multe aspecte ale cooperării interparlamentare dintre țările noastre, inclusiv, vizitele reciproce din acest an la nivel parlamentar.

Paşapoarte cu date Biometrice
Products of Moldova Relansam Moldova

Concursuri de Privatizare

La 26 octombrie curent au fost publicate comunicatele informative ale Agenţiei Proprietăţii Publice a Republicii Moldova, privind expunerea la privatizare a bunurilor proprietate de stat, în perioada octombrie-decembrie 2012. Comunicatele cu privire la desfăşurarea concursurilor de privatizare pot fi accesate pe pagina web a Agenţiei - www.app.gov.md.


Mass Media din Moldova

Informaţii privind Autorizaţiile pentru exportul/importul produselor agroalimentare în regim preferenţial

H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea modului de repartizare a mijloacelor fondului de subvenţionare a producătorilor agricoli pentru anul 2013