Национальный герб Молдовы

Noutaţi

Întrevedere de lucru cu Președintele Poloniei Andrzej Duda

Întrevedere de lucru cu Președintele Poloniei Andrzej Duda

La 30 ianuarie, Ambasadorul Iurie Bodrug a participat, alături de alți șefi ai misiunilor diplomatice acreditați la Varșovia, membri ai Clubului informal ai ambasadorilor vorbitori de limbă poloneză la o întrevedere de lucru cu Președintele Poloniei Andrzej Duda.

Clubul activează de circa 20 de ani și reunește circa 20 de șefi ai misiunilor diplomatice după principiul cunoașterii limbii poloneze.

Lunar, Clubul invită oaspeți de nivel înalt din lumea politică a Poloniei (Mareșalii Seimului si Senatului, miniștri, lideri ai fracțiunilor parlamentare, inclusiv, ai opoziției, conducători ai instituțiilor mass-media de nivel național etc.) Președintele țării a efectuat o trecere în revistă a priorităților de politică externă ale țării sale, a răspuns la numeroase întrebări ale asistenței. (foto Grzegorz Jakubowski)

Paşapoarte cu date Biometrice
Products of Moldova Relansam Moldova

Concursuri de Privatizare

La 26 octombrie curent au fost publicate comunicatele informative ale Agenţiei Proprietăţii Publice a Republicii Moldova, privind expunerea la privatizare a bunurilor proprietate de stat, în perioada octombrie-decembrie 2012. Comunicatele cu privire la desfăşurarea concursurilor de privatizare pot fi accesate pe pagina web a Agenţiei - www.app.gov.md.


Mass Media din Moldova

Informaţii privind Autorizaţiile pentru exportul/importul produselor agroalimentare în regim preferenţial

H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea modului de repartizare a mijloacelor fondului de subvenţionare a producătorilor agricoli pentru anul 2013