Национальный герб Молдовы

Noutaţi

Reuniunea Clubului Consilierilor Comerciali

Reuniunea Clubului Consilierilor Comerciali

La 12 decembrie 2017, la Varșovia, a avut loc reuniunea Clubului Consilierilor Comerciali ai Ambasadelor acreditate la Varșovia, organizată de către Camera de Comerț din Polonia, cu prilejul lansării unor noi proiecte investiționale și de infrastructură în domeniul transporturilor aeriene, feroviare și terestre.

În cadrul reuniunii a fost prezentat noul concept aprobat de Guvernul Poloniei, cu referire la reorganizarea și dezvoltarea noilor căi de comunicații și transport la nivel aerian, feroviar și terestru, care prevede o serie de noi proiecte investiționale.

Clubului Consilierilor Comerciali, a fost creat 3 ani în urmă, având scopul principal de a servi drept o platformă pentru schimbul de experiență privind diverse aspecte economice, să facilizeze activitatea comercial-economică a birourilor comerciale care activează pe lângă Ambasadele acreditate în Polonia.

În total la reuniune au participat 52 de diplomați din 29 de ambasade: Armenia, Austria, Belgia, Canada, China, Croația, Republica Cehă, RDC, Estonia, Finlanda, Franța, Panama, România, Rusia, Slovacia, Slovenia, Spania, Taiwan, Țările de Jos, Vietnam și reprezentanți ai Camerei de Comerț, PwC, LOT Polish Airlines, Travel Retail Lagardere, KKLW, în total de 57 de persoane. Din partea Ambasadei RM în RP, a participat Andrei Enachi, secretar secund.