Национальный герб Молдовы

Noutaţi

Conferința internațională Dialogul pentru Democrație de la Varșovia

Conferința internațională Dialogul pentru Democrație de la Varșovia

În perioada 7-8 decembrie 2017, la Varșovia, a avut loc cea de-a 6-a ediție a conferinței internaționale: "Dialogul pentru Democrație de la Varșovia". Subiectele principale discutate în cadrul evenimentului, au constituit: mass-media liberă și independentă, dialogul interconfesional și justiția de tranziție, precum și rolul tinerilor în modelarea unui sistem politic incluziv și deomocratic.

Evenimentul este organizat începând cu anul 2012 de către Ministerul Afacerilor Externe al Poloniei, în colaborare cu partenerii săi, și reunește anual numeroși reprezentanți ai societății civile, apărători ai drepturilor omului, cadre universitare, organizații internaționale și politicieni din întreaga lume, pentru a discuta deschis despre provocările asupra democrației și a oportunităților de susținere a proceselor de tranziție democratică.

Din partea Ambasadei RM la Varșovia, la evenimentul respectiv a participat Andrei Enachi, secretar secund.

Paşapoarte cu date Biometrice
Products of Moldova Relansam Moldova

Concursuri de Privatizare

La 26 octombrie curent au fost publicate comunicatele informative ale Agenţiei Proprietăţii Publice a Republicii Moldova, privind expunerea la privatizare a bunurilor proprietate de stat, în perioada octombrie-decembrie 2012. Comunicatele cu privire la desfăşurarea concursurilor de privatizare pot fi accesate pe pagina web a Agenţiei - www.app.gov.md.


Mass Media din Moldova

Informaţii privind Autorizaţiile pentru exportul/importul produselor agroalimentare în regim preferenţial

H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea modului de repartizare a mijloacelor fondului de subvenţionare a producătorilor agricoli pentru anul 2013