Национальный герб Молдовы

Noutaţi

Participarea Ambasadei la Târgul Internaţional de Caritate ,,SHOM Charity Bazaar”

Participarea Ambasadei la Târgul Internaţional de Caritate ,,SHOM Charity Bazaar”

La 3 decembrie 2017, la Varșovia, a avut loc cea de-a 10-a ediție a Târgului Internaţional de Caritate "International Charity Bazaar", organizat de către SHOM Warsaw (Spouses of Heads of Missions in Warsaw), împreună cu susținerea misiunilor diplomatice acreditate în Polonia. Scopul evenimentului fiind colectarea fondurilor necesare pentru realizarea unor proiecte sociale. Colectarea banilor a fost realizată prin intermediul vânzărilor de caritate și al donațiilor în numerar de către participanții la eveniment.

Ambasada RM la Varșovia a participat activ în cadrul evenimentului, pregătind un stand național, în cadrul căruia au fost expuse spre vânzare produse moldovenești, care au fost donate de către companiile din RM (Veranda-restauracja moldawska, Purcari, Bostavan, MaestroNut, Impreiul Apis, Lavanda de Moldova, POTIS & VERSO etc.)

Prima Doamnă a Poloniei, dna Agata Kornhauser-Duda, a apreciat produsele moldovenești expuse în cadrul standului Republicii Moldova. Pentru a susține scopul caritabil al evenimentului, Prima Doamnă a procurat mai multe produse moldovenești.

Galerie foto

Paşapoarte cu date Biometrice
Products of Moldova Relansam Moldova

Concursuri de Privatizare

La 26 octombrie curent au fost publicate comunicatele informative ale Agenţiei Proprietăţii Publice a Republicii Moldova, privind expunerea la privatizare a bunurilor proprietate de stat, în perioada octombrie-decembrie 2012. Comunicatele cu privire la desfăşurarea concursurilor de privatizare pot fi accesate pe pagina web a Agenţiei - www.app.gov.md.


Mass Media din Moldova

Informaţii privind Autorizaţiile pentru exportul/importul produselor agroalimentare în regim preferenţial

H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea modului de repartizare a mijloacelor fondului de subvenţionare a producătorilor agricoli pentru anul 2013