Национальный герб Молдовы

Noutaţi

Vizita de lucru la Varşovia a secretarului de stat Daniela Morari

Vizita de lucru la Varşovia a secretarului de stat Daniela Morari

La 4 decembrie curent, secretarul de stat în domeniul integrării europene, Daniela Morari a întreprins o vizită de lucru la Varşovia, la invitaţia viceministrului de externe al Republicii Polone, Bartosz Cichocki.

În cadrul vizitei au fost organizate consultări interministeriale bilaterale în domeniul integrării europene. Agenda discuţiilor a vizat rezultatele Summitului Parteneriatului Estic, evoluţiile dialogului Republica Moldova-Uniunea Europeană, implementarea Acordului de Asociere, precum şi aspecte ale cooperării bilaterale.

Referindu-se la rezultatele Summit-ului Parteneriatului Estic, oficialii au remarcat că acesta a constituit un cadru important pentru aprecierea realizărilor obţinute, dar şi pentru stabilirea unor priorităţi de viitor care vor aduce rezultate tangibile cetăţenilor. Partea polonă a reconfirmat sprijinul său în eforturile Republicii Moldova de modernizare a ţării şi importanţa valorificării oportunităţilor Parteneriatului Estic.

De asemenea, părţile au convenit organizarea următoarei reuniuni a Forumului moldo-polon in domeniul integrării europene în primele luni ale anului viitor.

În marja consultărilor, oficialii au semnat Acordul dintre Guvernul Republicii Moldova şi Guvernul Republicii Polone privind angajarea la o muncă remunerată a membrilor de familie a membrului misiunii diplomatice sau oficiului consular. Documentul asigură desfăşurarea activităţii profesionale de menţinere şi perfecţionare a calificării din ţara de origine, prin încadrarea în câmpul muncii în ţara de reşedinţă, pe durata aflării în misiune.

Paşapoarte cu date Biometrice
Products of Moldova Relansam Moldova

Concursuri de Privatizare

La 26 octombrie curent au fost publicate comunicatele informative ale Agenţiei Proprietăţii Publice a Republicii Moldova, privind expunerea la privatizare a bunurilor proprietate de stat, în perioada octombrie-decembrie 2012. Comunicatele cu privire la desfăşurarea concursurilor de privatizare pot fi accesate pe pagina web a Agenţiei - www.app.gov.md.


Mass Media din Moldova

Informaţii privind Autorizaţiile pentru exportul/importul produselor agroalimentare în regim preferenţial

H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea modului de repartizare a mijloacelor fondului de subvenţionare a producătorilor agricoli pentru anul 2013