Национальный герб Молдовы

Noutaţi

Vernisajul Vinului Moldovenesc la Varșovia

Vernisajul Vinului Moldovenesc la Varșovia

La 30 noiembrie 2017, la Varșovia, a avut loc, Vernisajul Vinului Moldovenesc. Evenimentul a fost organizat de Oficiul Naţional al Viei şi Vinului (ONVV), cu suportul Ambasadei Republicii Moldova în Republica Polonă.

Dl Ambasador, Iurie Bodrug, a participat la conferința de presă organizată pentru reprezentanții mass media din domeniul vitivinicol, în cadrul căreia au fost prezentate rezultatele obținute în promovarea și exportul vinului moldovenesc în Polonia.

Vernisajului Vinului a cuprins degustarea de vin moldovenesc, tur virtual al principalelor vinării moldovenești, spectacole tradiționale de dans popular și bucătărie moldovenească. Cu un program muzical special, a evoluat interpretul Vali Boghean împreună cu trupa sa.

Participanții la eveniment au oportunitatea să se familiarizeze cu cultura, tradițiile și specificul Republicii Moldova, dar și să cunoască ospitalitatea tradițională a poporului nostru.

Paşapoarte cu date Biometrice
Products of Moldova Relansam Moldova

Concursuri de Privatizare

La 26 octombrie curent au fost publicate comunicatele informative ale Agenţiei Proprietăţii Publice a Republicii Moldova, privind expunerea la privatizare a bunurilor proprietate de stat, în perioada octombrie-decembrie 2012. Comunicatele cu privire la desfăşurarea concursurilor de privatizare pot fi accesate pe pagina web a Agenţiei - www.app.gov.md.


Mass Media din Moldova

Informaţii privind Autorizaţiile pentru exportul/importul produselor agroalimentare în regim preferenţial

H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea modului de repartizare a mijloacelor fondului de subvenţionare a producătorilor agricoli pentru anul 2013