Национальный герб Молдовы

Noutaţi

Participarea Republicii Moldova la expoziția internațională de turism TT Warsaw 2017

Participarea Republicii Moldova la expoziția internațională de turism TT Warsaw 2017

În perioada 23-25 noiembrie, la Varșovia, are loc cea de-a 25-a ediție a expoziției internaționale de turism TT Warsaw. Republica Moldova este reprezentată oficial de către ANTRIM și membrii acesteia, agenții de turism și companii vitivinicole din Republica Moldova.

În cadrul evenimentului, a fost organizată o conferință de presă ce a cuprins și prezentatare potențialului turistic al Republicii Moldova. La deschidere, Iurie Bodrug, Ambasadorul Republicii Moldova în Republica Polonă, a transmis publicului prezent în sală, dar şi numeroşilor reprezentanţi ai mass-media un mesaj privind atractivitatea Moldovei pentru turiștii din Polonia şi un îndemn de a vizita ţara noastră.

În cadrul conferinței de presă a fost prezentat și noul spot video lansat în aceste zile, care este destinat pentru promovarea turistică a țării noastre Be Our Guest în cadrul campaniei: Moldova: Discover the routes of life.

Paşapoarte cu date Biometrice
Products of Moldova Relansam Moldova

Concursuri de Privatizare

La 26 octombrie curent au fost publicate comunicatele informative ale Agenţiei Proprietăţii Publice a Republicii Moldova, privind expunerea la privatizare a bunurilor proprietate de stat, în perioada octombrie-decembrie 2012. Comunicatele cu privire la desfăşurarea concursurilor de privatizare pot fi accesate pe pagina web a Agenţiei - www.app.gov.md.


Mass Media din Moldova

Informaţii privind Autorizaţiile pentru exportul/importul produselor agroalimentare în regim preferenţial

H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea modului de repartizare a mijloacelor fondului de subvenţionare a producătorilor agricoli pentru anul 2013