Национальный герб Молдовы

Noutaţi

Moldovan Grape Fair Week

Moldovan Grape Fair Week

La 15 noiembrie curent, Ambasadorul Iurie Bodrug a participat la Moldovan Grape Fair Week, eveniment de format B2B (business to business), organizat în perioada 14-16 noiembrie de piața en-gros de fructe și legume „Bronisze” din Polonia, în cadrul căruia a vorbit despre oportunitățile de export ale Republicii Moldova. De asemenea, în cadrul acestui eveniment, mai mulți producători și exportatori de struguri de masă din Republica Moldova au avut oportunitatea să stabilească contacte cu importatori și rețele de supermarketuri din Republica Polonă, interesați să importe struguri produși în RM și au organizat o expoziție cu degustarea strugurilor pentru comercianții prezenți la eveniment.

Sursa poze: http://www.bronisze.com.pl/pl/aktualnosci/568/dni-moldawskie

Paşapoarte cu date Biometrice
Products of Moldova Relansam Moldova

Concursuri de Privatizare

La 26 octombrie curent au fost publicate comunicatele informative ale Agenţiei Proprietăţii Publice a Republicii Moldova, privind expunerea la privatizare a bunurilor proprietate de stat, în perioada octombrie-decembrie 2012. Comunicatele cu privire la desfăşurarea concursurilor de privatizare pot fi accesate pe pagina web a Agenţiei - www.app.gov.md.


Mass Media din Moldova

Informaţii privind Autorizaţiile pentru exportul/importul produselor agroalimentare în regim preferenţial

H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea modului de repartizare a mijloacelor fondului de subvenţionare a producătorilor agricoli pentru anul 2013