Национальный герб Молдовы

Noutaţi

Participarea Republicii Moldova la conferința ministerială a Forumului de la Salzburg

Participarea Republicii Moldova la conferința ministerială a Forumului de la Salzburg

În perioada 15-16 noiembrie la Varșovia, a avut loc conferința ministerială a Forumului de la Salzburg, organizat sub patronajul dlui Mariusz Blaszczak, Ministrul Afacerilor Interne și Administrației al Republicii Polone. La conferință au participat delegațiile oficiale ale statelor membre împreună cu grupul statelor prietene, statele din regiunea Balcanilor de Vest și Republica Moldova, care a fost reprezentată de către Secretarul de Stat al Ministerului Afacerilor Interne, Mihail Beregoi, împreună cu o delegație din cadrul MAI.

Subiectele principale discutate în cadrul evenimentului, au constituit: combaterea migrației ilegale și asigurarea securității frontierelor, îmbunătățirea eforturilor comune în vederea soluționării problemelor legate de migrație.

Paşapoarte cu date Biometrice
Products of Moldova Relansam Moldova

Concursuri de Privatizare

La 26 octombrie curent au fost publicate comunicatele informative ale Agenţiei Proprietăţii Publice a Republicii Moldova, privind expunerea la privatizare a bunurilor proprietate de stat, în perioada octombrie-decembrie 2012. Comunicatele cu privire la desfăşurarea concursurilor de privatizare pot fi accesate pe pagina web a Agenţiei - www.app.gov.md.


Mass Media din Moldova

Informaţii privind Autorizaţiile pentru exportul/importul produselor agroalimentare în regim preferenţial

H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea modului de repartizare a mijloacelor fondului de subvenţionare a producătorilor agricoli pentru anul 2013