Национальный герб Молдовы

Noutaţi

Vizita de curtoazie a Ambasadorului Columbiei

Vizita de curtoazie a Ambasadorului Columbiei

La 17 noiembrie 2017, Ambasadorul Iurie Bodrug a găzduit o vizită de curtoazie a E.S. dl Javier Dario Higuera Angel, Ambasador al Republicii Columbia în Republica Polonă, stat acreditat prin cumul şi pentru Republica Moldova. Întrevederea a avut drept scop de a face cunoștință cu noul Ambasador și a stabili o relație colegială amicală, precum și efectuarea unui schimb de opinii pe diferite subiecte actuale și de interes comun și posibilitățile aprofundării relațiilor bilaterale prietenoase şi intensificării cooperării moldo-columbiene în diferite domenii.

Paşapoarte cu date Biometrice
Products of Moldova Relansam Moldova

Concursuri de Privatizare

La 26 octombrie curent au fost publicate comunicatele informative ale Agenţiei Proprietăţii Publice a Republicii Moldova, privind expunerea la privatizare a bunurilor proprietate de stat, în perioada octombrie-decembrie 2012. Comunicatele cu privire la desfăşurarea concursurilor de privatizare pot fi accesate pe pagina web a Agenţiei - www.app.gov.md.


Mass Media din Moldova

Informaţii privind Autorizaţiile pentru exportul/importul produselor agroalimentare în regim preferenţial

H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea modului de repartizare a mijloacelor fondului de subvenţionare a producătorilor agricoli pentru anul 2013