Национальный герб Молдовы

Noutaţi

Vizita de curtoazie a Ambasadorului Suediei

Vizita de curtoazie a Ambasadorului Suediei

La 13 noiembrie 2017, Ambasadorul Iurie Bodrug a avut o întrevedere de curtoazie cu E.S. dl Stefan Gullgren, Ambasadorul Suediei în Republica Polonă. Întrevederea a avut drept scop de a face cunoștință cu noul Ambasador și a stabili o relație colegială amicală, precum și efectuarea unui schimb de opinii pe diferite subiecte actuale și de interes comun. Diplomatul suedez a dat asigurări că țara sa va continua să sprijine parcursul european al Republicii Moldova, încurajându-ne să menţinem vectorul european şi să implementăm agenda de reforme.

Paşapoarte cu date Biometrice
Products of Moldova Relansam Moldova

Concursuri de Privatizare

La 26 octombrie curent au fost publicate comunicatele informative ale Agenţiei Proprietăţii Publice a Republicii Moldova, privind expunerea la privatizare a bunurilor proprietate de stat, în perioada octombrie-decembrie 2012. Comunicatele cu privire la desfăşurarea concursurilor de privatizare pot fi accesate pe pagina web a Agenţiei - www.app.gov.md.


Mass Media din Moldova

Informaţii privind Autorizaţiile pentru exportul/importul produselor agroalimentare în regim preferenţial

H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea modului de repartizare a mijloacelor fondului de subvenţionare a producătorilor agricoli pentru anul 2013