Национальный герб Молдовы

Noutaţi

Forumul de Politică Externă

Forumul de Politică Externă

La 9 noiembrie curent, Ambasadorul Iurie Bodrug a participat la cel de-al XV-lea Forum de Politică Externă organizat la Varșovia, la care au avut discursuri premierul Beata Szydło și ministrul de externe Witold Waszczykowski. Forumul de Politică Externă este un eveniment ciclic organizat de Institutul Polonez pentru Relații Internaționale (PISM). Ediția din acest an a forumului a fost dedicată problemei consolidării poziției Poloniei în contextul schimbărilor care au loc în lumea modernă, la dezbatere au participat reprezentanți ai guvernului, parlamentului, corpului diplomatic, cercurilor experților și presei.

(FOT. SEBASTIAN INDRA)

Paşapoarte cu date Biometrice
Products of Moldova Relansam Moldova

Concursuri de Privatizare

La 26 octombrie curent au fost publicate comunicatele informative ale Agenţiei Proprietăţii Publice a Republicii Moldova, privind expunerea la privatizare a bunurilor proprietate de stat, în perioada octombrie-decembrie 2012. Comunicatele cu privire la desfăşurarea concursurilor de privatizare pot fi accesate pe pagina web a Agenţiei - www.app.gov.md.


Mass Media din Moldova

Informaţii privind Autorizaţiile pentru exportul/importul produselor agroalimentare în regim preferenţial

H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea modului de repartizare a mijloacelor fondului de subvenţionare a producătorilor agricoli pentru anul 2013