Национальный герб Молдовы

Noutaţi

Sesiunea Adunării Parlamentare Moldova – Polonia

Sesiunea Adunării Parlamentare Moldova – Polonia

În perioada 9-10 octombrie 2017, la Varșovia, s-a desfășurat cea de-a IV-a sesiune a Adunării Parlamentare (AP) Republica Moldova – Republica Polonă.

Delegația RM a fost condusă de către deputatul Nae-Simion Pleșca, iar cea polonă de către dl Ryszard Terlecki, Vicemareșal al Seim-ului RP. Pe parcursul sesiunii au fost abordate subiecte referitoare la situația politică în Europa Centrală și de Est, cooperarea moldo-polonă în cadrul inițiativelor regionale și extinderea colaborării la nivel local, precum și cooperarea bilaterală în domeniul educației, științei, culturii și promovării patrimoniului cultural. La sesiune, din partea gazdei, au participat cu intervenții viceminiștri de resort, care au punctat succesele înregistrate în plan bilateral pe domeniile pe care le reprezintă, precum și perspectivele de aprofundare a cooperării bilaterale pe viitor. Sesiunea s-a încheiat prin adoptarea unei Declarații comune a AP RM-RP.

Totodată, delegația moldovenească a avut o întrevedere cu Mareșalul Seim-ului Republicii Polone, Marek Kuchciński, în cadrul căreia a fost discutat stadiul actual al cooperării moldo-polone, precum și potențialul de consolidare a dialogului interparlamentar.

Galerie foto

Paşapoarte cu date Biometrice
Products of Moldova Relansam Moldova

Concursuri de Privatizare

La 26 octombrie curent au fost publicate comunicatele informative ale Agenţiei Proprietăţii Publice a Republicii Moldova, privind expunerea la privatizare a bunurilor proprietate de stat, în perioada octombrie-decembrie 2012. Comunicatele cu privire la desfăşurarea concursurilor de privatizare pot fi accesate pe pagina web a Agenţiei - www.app.gov.md.


Mass Media din Moldova

Informaţii privind Autorizaţiile pentru exportul/importul produselor agroalimentare în regim preferenţial

H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea modului de repartizare a mijloacelor fondului de subvenţionare a producătorilor agricoli pentru anul 2013