Национальный герб Молдовы

Noutaţi

Sarbatoarea Roadei la Piotrkow-Trybunalski

Sarbatoarea Roadei la Piotrkow-Trybunalski

La 17 septembrie, Ambasadorul Iurie Bodrug impreuna cu soţia au participat la evenimentele prilejuite de Sarbatoarea Roadei la Piotrkow-Trybunalski, raion care are stabilite, prin intermediul ambasadei, relaţii de parteneriat cu raional Glodeni din Republica Moldova. A fost prezentă şi o numeroasă delegaţie de la Glodeni, în frunze cu Preşedintele raionului, dl Ion Leucă, însoţit de mai mulţi primar ale satelor din raion. Au fost prezente şi cîteva colective artistice de amatori din raion, care au evoluat pe scenele din localitate şi au încîntat publicul cu măiestria lor.

Paşapoarte cu date Biometrice
Products of Moldova Relansam Moldova

Concursuri de Privatizare

La 26 octombrie curent au fost publicate comunicatele informative ale Agenţiei Proprietăţii Publice a Republicii Moldova, privind expunerea la privatizare a bunurilor proprietate de stat, în perioada octombrie-decembrie 2012. Comunicatele cu privire la desfăşurarea concursurilor de privatizare pot fi accesate pe pagina web a Agenţiei - www.app.gov.md.


Mass Media din Moldova

Informaţii privind Autorizaţiile pentru exportul/importul produselor agroalimentare în regim preferenţial

H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea modului de repartizare a mijloacelor fondului de subvenţionare a producătorilor agricoli pentru anul 2013