Национальный герб Молдовы

Noutaţi

Forul Economic de la Krynica Zdroj

Forul Economic de la Krynica Zdroj

În perioada 5-7 septembrie, Ambasadorul Iurie Bodrug a participat la Forul Economic de la Krynica Zdroj, voievodatul Malopolska, care este unul dintre cele mai mari şi mai importante evenimente de acest gen şi care reuneşte anual peste 2 mii de participanţi din mai multe ţări ale lumii, inclusiv, şefi de state şi guverne, preşedinţi ai Parlamentelor naţionale, miniştri, lideri politici, cercuri de afaceri şi ştiinţifice. Cu prilejul participării la For, şeful misiunii a avut mai multe intervenţii la diverse panele de discuţii, pe subiecte de interes. De asemenea, în marja Forului, au avut loc mai multe întrevederi bilaterale.

Paşapoarte cu date Biometrice
Products of Moldova Relansam Moldova

Concursuri de Privatizare

La 26 octombrie curent au fost publicate comunicatele informative ale Agenţiei Proprietăţii Publice a Republicii Moldova, privind expunerea la privatizare a bunurilor proprietate de stat, în perioada octombrie-decembrie 2012. Comunicatele cu privire la desfăşurarea concursurilor de privatizare pot fi accesate pe pagina web a Agenţiei - www.app.gov.md.


Mass Media din Moldova

Informaţii privind Autorizaţiile pentru exportul/importul produselor agroalimentare în regim preferenţial

H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea modului de repartizare a mijloacelor fondului de subvenţionare a producătorilor agricoli pentru anul 2013