Национальный герб Молдовы

Noutaţi

Vizita la Varşovia a Preşedintelui Parlamentului RM

Vizita la Varşovia a Preşedintelui Parlamentului RM

În perioada 17-18 mai 2017, Preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, E.S. dl Andrian Candu, a efectuat o vizită de lucru la Varşovia, cu ocazia participării la Summit-ul Preşedinţilor Parlamentelor Europei Centrale şi de Est (#EUROWAW2017). Principalele subiecte abordate au vizat securitatea în regiune, cooperarea în domeniul infrastructurii și rolul parlamentelor naționale în politica internațională.

În marja Summit-ului, Şeful delegaţiei RM a avut întrevederi bilaterale cu înalţi oficiali polonezi şi omologi prezenţi la eveniment.

Paşapoarte cu date Biometrice
Products of Moldova Relansam Moldova

Concursuri de Privatizare

La 26 octombrie curent au fost publicate comunicatele informative ale Agenţiei Proprietăţii Publice a Republicii Moldova, privind expunerea la privatizare a bunurilor proprietate de stat, în perioada octombrie-decembrie 2012. Comunicatele cu privire la desfăşurarea concursurilor de privatizare pot fi accesate pe pagina web a Agenţiei - www.app.gov.md.


Mass Media din Moldova

Informaţii privind Autorizaţiile pentru exportul/importul produselor agroalimentare în regim preferenţial

H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea modului de repartizare a mijloacelor fondului de subvenţionare a producătorilor agricoli pentru anul 2013