Национальный герб Молдовы

Noutaţi

Primul lot de asistență tehnică pentru Republica Moldova din Republica Polonă

Primul lot de asistență tehnică pentru Republica Moldova din Republica Polonă

La data de 30 aprilie curent, la Chișinău a fost livrat primul lot de asistență tehnică, oferit urmare intemperiilor, care au afectat Republica Moldova în perioada 20-21 aprilie 2017. Lotul a inclus generatoare pentru electricitate, motoferestrăie, pompe submersibile, vestimentație specială etc.

Acordarea lotului a fost posibilă datorită implicării Consulilor Onorifici ai RM în RP, în special dlui Pavel Scura, Consul Onorific al RM în RP la Lodz, care a asigurat suportul logistic, inclusiv organizarea transportului în RM.

Paşapoarte cu date Biometrice
Products of Moldova Relansam Moldova

Concursuri de Privatizare

La 26 octombrie curent au fost publicate comunicatele informative ale Agenţiei Proprietăţii Publice a Republicii Moldova, privind expunerea la privatizare a bunurilor proprietate de stat, în perioada octombrie-decembrie 2012. Comunicatele cu privire la desfăşurarea concursurilor de privatizare pot fi accesate pe pagina web a Agenţiei - www.app.gov.md.


Mass Media din Moldova

Informaţii privind Autorizaţiile pentru exportul/importul produselor agroalimentare în regim preferenţial

H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea modului de repartizare a mijloacelor fondului de subvenţionare a producătorilor agricoli pentru anul 2013