Национальный герб Молдовы

Noutaţi

Sărbătorirea Paștelui la Vilnius

Sărbătorirea Paștelui la Vilnius

Pe data de 18 aprilie la sediul Ambasadei RM de la Vilnius, colectivul Misiunii însoțiți de membrii familiilor în conlucrare cu Asociația de limbă și cultură română ”Dacia” a marcat Sărbătoarea Paștelui. Programul evenimentului respectiv a inclus un cuvânt de felicitare din partea Ambasadorului Valeriu Frija cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paști, un program de divertisment cu relatarea diferitor tradiții populare privind marcarea Paștelui în diferite localități ale Republicii Moldova, interpretarea mai multor cântece Pascale, precum și a mai multor cântece susținute de membrii diasporei moldovenilor din Lituania.

Paşapoarte cu date Biometrice
Products of Moldova Relansam Moldova

Concursuri de Privatizare

La 26 octombrie curent au fost publicate comunicatele informative ale Agenţiei Proprietăţii Publice a Republicii Moldova, privind expunerea la privatizare a bunurilor proprietate de stat, în perioada octombrie-decembrie 2012. Comunicatele cu privire la desfăşurarea concursurilor de privatizare pot fi accesate pe pagina web a Agenţiei - www.app.gov.md.


Mass Media din Moldova

Informaţii privind Autorizaţiile pentru exportul/importul produselor agroalimentare în regim preferenţial

H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea modului de repartizare a mijloacelor fondului de subvenţionare a producătorilor agricoli pentru anul 2013