Национальный герб Молдовы

Noutaţi

Întrevederea Viceprim-ministrului AEIE Andrei Galbur cu Consulii Onorifici ai Republicii Moldova în Polonia

Întrevederea Viceprim-ministrului AEIE Andrei Galbur cu Consulii Onorifici ai Republicii Moldova în Polonia

Cu ocazia vizitei de lucru în Republica Polonă, Viceprim-ministrul, Ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene al Republicii Moldova Andrei Galbur s-a întâlnit la 12 aprilie, la Varșovia, cu Consulii Onorifici ai Republicii Moldova, acreditați în Republica Polonă.

În cadrul întrevederii a fost efectuată o prezentare a situației actuale din Republica Moldova, precum și discutate oportunitățile de cooperare cu Republica Polonă, în vederea realizării unor proiecte comune în diverse domenii, inclusiv în contextul aniversării a 25 de ani de relaţii diplomatice biltaterale.

Paşapoarte cu date Biometrice
Products of Moldova Relansam Moldova

Concursuri de Privatizare

La 26 octombrie curent au fost publicate comunicatele informative ale Agenţiei Proprietăţii Publice a Republicii Moldova, privind expunerea la privatizare a bunurilor proprietate de stat, în perioada octombrie-decembrie 2012. Comunicatele cu privire la desfăşurarea concursurilor de privatizare pot fi accesate pe pagina web a Agenţiei - www.app.gov.md.


Mass Media din Moldova

Informaţii privind Autorizaţiile pentru exportul/importul produselor agroalimentare în regim preferenţial

H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea modului de repartizare a mijloacelor fondului de subvenţionare a producătorilor agricoli pentru anul 2013