Национальный герб Молдовы

Noutaţi

Participarea delegației moldovenești la Conferința Organizaţiei de Colaborare a Căilor Ferate (OCCF)

Participarea delegației moldovenești la Conferința Organizaţiei de Colaborare a Căilor Ferate (OCCF)

În perioada 27-31 martie curent, la Varşovia a avut loc cea de-a doua şedinţă a Conferinţei internaţionale pentru aprobarea textului Convenţiei privind Traficul Internaţional Direct. Delegaţia din partea Republicii Moldova a fost condusă de dl Serghei Bucataru, Viceministrul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor al Republicii Moldova.

În componența delegației au intrat dl Valerii Constantinov, şeful Serviciului Relații Internaționale a ÎS „Calea Ferată din Moldova”, dl Nicolai Barbăscumpă, specialist al Comisiei Organizaţiei de Colaborare a Căilor Ferate, și dna Tatiana Buga, Secretar III din cadrul Direcției Afaceri Juridice, Direcția Generală Drept Internațional al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova. Ambasada a fost reprezentată la eveniment de dl Vladislav Nastas, Secretar II.

Pe parcursul vizitei la Varșovia, Ambasada a oferit delegației moldovenești întreg suportul necesar.

Paşapoarte cu date Biometrice
Products of Moldova Relansam Moldova

Concursuri de Privatizare

La 26 octombrie curent au fost publicate comunicatele informative ale Agenţiei Proprietăţii Publice a Republicii Moldova, privind expunerea la privatizare a bunurilor proprietate de stat, în perioada octombrie-decembrie 2012. Comunicatele cu privire la desfăşurarea concursurilor de privatizare pot fi accesate pe pagina web a Agenţiei - www.app.gov.md.


Mass Media din Moldova

Informaţii privind Autorizaţiile pentru exportul/importul produselor agroalimentare în regim preferenţial

H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea modului de repartizare a mijloacelor fondului de subvenţionare a producătorilor agricoli pentru anul 2013