Национальный герб Молдовы

Noutăţile ambasadei


 • 12.11.2018

  Consulatul Onorific al Republicii Moldova inaugurat la Szczecin

  Consulatul Onorific al Republicii Moldova inaugurat la Szczecin

  La 7 noiembrie 2018, în cadrul unei ceremonii solemne desfășurate la Castelul istoric al domnitrorilor de Pomerania, a fost inaugurat Consulatul Onorific al Republicii Moldova la Szczecin. Consulul Onorific, dl Aleksander Adam Laskawer, cunoscut om de afaceri din localitate va contribui consistent la consolidarea și extinderea relațiilor dintre țara noastră și această regiune din nord-vestul Poloniei.

 • 02.11.2018

  În atenția mediului de afaceri: invitație la Moldova Business Week 2018

  În atenția mediului de afaceri: invitație la Moldova Business Week 2018

  Ambasada Republicii Moldova din Varșovia informează reprezentații mediului de afaceri despre organizarea la Chișinău, în perioada 27-29 noiembrie 2018, a celei de-a V-a ediții a conferinței ”Moldova Business Week”, o platformă anuală destinată schimbului de informații și bunelor practici în vederea implementării politicilor pentru dezvoltarea economică a țării precum și prezentarea tendințelor globale la care Republica Moldova se aliniază.

 • 01.11.2018

  Vizita de studiu în Polonia a unui grup de jurnaliști din Republica Moldova

  Vizita de studiu în Polonia a unui grup de jurnaliști din Republica Moldova

  În perioada 28-31 octombrie 2018, în Polonia s-a aflat în vizită de studiu un grup de jurnaliști, reprezentând presa regională din Republica Moldova, în scopul familiarizării cu experiența Poloniei în domeniul implementării politicilor de dezvoltare regională a țării.

Noutaţi MAEIE

Paşapoarte cu date Biometrice
Products of Moldova Relansam Moldova

Concursuri de Privatizare

La 26 octombrie curent au fost publicate comunicatele informative ale Agenţiei Proprietăţii Publice a Republicii Moldova, privind expunerea la privatizare a bunurilor proprietate de stat, în perioada octombrie-decembrie 2012. Comunicatele cu privire la desfăşurarea concursurilor de privatizare pot fi accesate pe pagina web a Agenţiei - www.app.gov.md.


Mass Media din Moldova

Informaţii privind Autorizaţiile pentru exportul/importul produselor agroalimentare în regim preferenţial

H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea modului de repartizare a mijloacelor fondului de subvenţionare a producătorilor agricoli pentru anul 2013