Национальный герб Молдовы
This text will be replaced

Noutăţile ambasadei


 • 18.01.2017

  Vizita în voievodatul Varmia şi Mazuria

  Vizita în voievodatul Varmia şi Mazuria

  La 17 ianuarie 2017, Ambasadorul Iurie Bodrug a efectuat o vizită de lucru la Olsztyn, capitala voievodatului Varmia și Mazuria, la invitaţia voievodului Artur Chojecki.

 • 29.12.2016

  Ziua Moldovei in voievodatul Cuiavo-Pomerania

  Ziua Moldovei in voievodatul Cuiavo-Pomerania

  Ultimul eveniment din acest an, consacrat aniversarii de 25 de ani ai Independentei Republicii Moldova a fost organizat in orasul Kowalewo-Pomorskie, voievodatul Cuiavo-Pimerania.

 • 22.12.2016

  Serviciu divin la Catedrala “Sf. Maria Magdalena” din Varşovia

  Serviciu divin la Catedrala “Sf. Maria Magdalena” din Varşovia

  În contextul sărbătorilor de iarnă, la biserica în cauză a fost oficiat un serviciu divin ortodox în limba română cu sprijinul și prin bunăvoinţa Înaltpreasfinției Sale Sawa, Mitropolit al Varșoviei și Întregii Polonii. După Liturghia, oficiată de către preoţii Piotr Kosiński şi Tomasz Stempa, a avut loc tradiţionala întâlnire de Crăciun a comunităţii vorbitoare de limba română de la Varşovia.

Noutaţi MAEIE

Paşapoarte cu date Biometrice
Products of Moldova Relansam Moldova

Concursuri de Privatizare

La 26 octombrie curent au fost publicate comunicatele informative ale Agenţiei Proprietăţii Publice a Republicii Moldova, privind expunerea la privatizare a bunurilor proprietate de stat, în perioada octombrie-decembrie 2012. Comunicatele cu privire la desfăşurarea concursurilor de privatizare pot fi accesate pe pagina web a Agenţiei - www.app.gov.md.


Mass Media din Moldova

Informaţii privind Autorizaţiile pentru exportul/importul produselor agroalimentare în regim preferenţial

H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea modului de repartizare a mijloacelor fondului de subvenţionare a producătorilor agricoli pentru anul 2013