Национальный герб Молдовы

Noutăţile ambasadei


 • 14.02.2018

  Ceremonie de comemorare a ostașilor căzuți pentru independența Republicii Moldova

  Ceremonie de comemorare a ostașilor căzuți pentru independența Republicii Moldova

  La data de 3 martie curent, Ambasada Republicii Moldova la Varșovia împreună cu reprezentanții Asociației Veteranilor de Război și Conflictelor Armate, invită conaționalii, membrii diasporei moldovenești, să participe la ceremonia de comemorare a ostașilor căzuți pentru independența Republicii Moldova.

 • 07.02.2018

  Întrevedere cu Vicemareșalul Seimului Republicii Polonia

  Întrevedere cu Vicemareșalul Seimului Republicii Polonia

  La 7 februarie, ambasadorul Iurie Bodrug a avut o întrevedere de lucru cu dl Ryszard Terlecki, Vicemareșal al Seimului Republicii Polone, cu care a discutat mai multe aspecte ale colaborarii interparlamentare polono-moldovenești, inclusiv, în contextul continuării activității Adunării Interparlamentare Republica Moldova – Republica Polonă.

 • 02.02.2018

  Întrevederi în cadrul Seimului și Senatului Republicii Polonia

  Întrevederi în cadrul Seimului și Senatului Republicii Polonia

  La 2 februarie, Ambasadorul Iurie Bodrug a participat, alături de șefii altor misiuni diplomatice acreditate la Varșovia, la tradiționala întrevedere cu Mareșalul Senatului Stanislaw Karczewski, care a informat asistența despre anul parlamentar 2018 și prioritățile de pe agenda parlamentară.

Noutaţi MAEIE

Paşapoarte cu date Biometrice
Products of Moldova Relansam Moldova

Concursuri de Privatizare

La 26 octombrie curent au fost publicate comunicatele informative ale Agenţiei Proprietăţii Publice a Republicii Moldova, privind expunerea la privatizare a bunurilor proprietate de stat, în perioada octombrie-decembrie 2012. Comunicatele cu privire la desfăşurarea concursurilor de privatizare pot fi accesate pe pagina web a Agenţiei - www.app.gov.md.


Mass Media din Moldova

Informaţii privind Autorizaţiile pentru exportul/importul produselor agroalimentare în regim preferenţial

H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea modului de repartizare a mijloacelor fondului de subvenţionare a producătorilor agricoli pentru anul 2013