Национальный герб Молдовы

Noutăţile ambasadei


 • 26.06.2018

  Vizita la Konin

  Vizita la Konin

  La 23 iunie, Ambasadorul Iurie Bodrug a efectuat o vizită de lucru la Konin, voievodatul Wielkopolska, infrăţit cu oraşul Ungheni din Republica Moldova, unde a avut o întrevedere cu pimarul oraşului, Józef Nowicki şi viceprimarul Slawomir Lorek,

 • 26.06.2018

  Diploma MAEIE – Consulului Onorific la Torun

  Diploma MAEIE – Consulului Onorific la Torun

  Pe durata vizitei în voievodatul Cuiavo-Pomerania, în cadrul unei ceremonii solemne, Ambasadorul Iurie Bodrug a înmînat dlui Jan Mrozowski, Consul Onorific al Republicii Moldova la Torun, Diploma de Onoare a Ministerului Afacerilor Externe şi Integrarii Europene pentru merite deosebite în promovarea şi amplificarea relaţiilor prieteneşti dintre Moldova şi Polonia.

 • 21.06.2018

  Întrevedere la Seimul Republicii Polone

  Întrevedere la Seimul Republicii Polone

  La 19 iunie, Ambasadorul Iurie Bodrug a avut o întrevedere de lucru cu Ryszard Terlecki, Vicemaresal al Seimului Republicii Polone, cu care a discutat o serie de chestiuni ale relaţiilor bilaterale moldo-polone, inclusiv, în contextul pregătirilor către reuniunea a V a Adunării Interparlamentare Republica Moldova - Republica Polonă.

Noutaţi MAEIE

Paşapoarte cu date Biometrice
Products of Moldova Relansam Moldova

Concursuri de Privatizare

La 26 octombrie curent au fost publicate comunicatele informative ale Agenţiei Proprietăţii Publice a Republicii Moldova, privind expunerea la privatizare a bunurilor proprietate de stat, în perioada octombrie-decembrie 2012. Comunicatele cu privire la desfăşurarea concursurilor de privatizare pot fi accesate pe pagina web a Agenţiei - www.app.gov.md.


Mass Media din Moldova





Informaţii privind Autorizaţiile pentru exportul/importul produselor agroalimentare în regim preferenţial

H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea modului de repartizare a mijloacelor fondului de subvenţionare a producătorilor agricoli pentru anul 2013