Национальный герб Молдовы

Noutăţile ambasadei


 • 16.05.2018

  Anunţ

  Anunţ

  Ambasada Republicii Moldova în Polonia aduce la cunoștința persoanelor interesate, că în perioada 28.05.2018-05.07.2018 prestarea serviciilor consulare va fi temporar sistată, din motivul absenței colaboratorului ambasadei, responsabil de domeniul consular.

 • 07.05.2018

  Preoți militari din Moldova în Polonia

  Preoți militari din Moldova în Polonia

  În perioada 30 iunie - 4 mai 2018, o delegație de preoți militari din Republica Moldova a întreprins o vizită în Republica Polonă, la invitația preoților din cadrul Ordinariatului Militar Ortodox al Mitropoliei Poloniei.

 • 04.05.2018

  Studenţi în vizită la Ambasadă

  Studenţi în vizită la Ambasadă

  La 4 mai 2018, Ambasada a găzduit vizita unui grup de studenţi ai Şcolii Superioare de Studii Economice din Varşovia, participanți la cea de-a 7-a ediție a proiectului "Action Diplomacy”.

Noutaţi MAEIE

Paşapoarte cu date Biometrice
Products of Moldova Relansam Moldova

Concursuri de Privatizare

La 26 octombrie curent au fost publicate comunicatele informative ale Agenţiei Proprietăţii Publice a Republicii Moldova, privind expunerea la privatizare a bunurilor proprietate de stat, în perioada octombrie-decembrie 2012. Comunicatele cu privire la desfăşurarea concursurilor de privatizare pot fi accesate pe pagina web a Agenţiei - www.app.gov.md.


Mass Media din Moldova

Informaţii privind Autorizaţiile pentru exportul/importul produselor agroalimentare în regim preferenţial

H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea modului de repartizare a mijloacelor fondului de subvenţionare a producătorilor agricoli pentru anul 2013