Национальный герб Молдовы
This text will be replaced

Noutăţile ambasadei


 • 28.11.2016

  Târgul de Caritate 2016

  Târgul de Caritate 2016

  La 27 noiembrie la Varșovia, în incinta hotelului Marriott, a avut loc cea de-a noua ediție a Târgului de Caritate (International Charity Bazaar), eveniment organizat de către SHOM Warsaw (Spouses of Heads of Missions in Warsaw), sub patronatul Primei Doamne a Poloniei, dna Agata Kornhauser-Duda.

 • 25.11.2016

  Iarmarocul Agricol Central 2016

  Iarmarocul Agricol Central 2016

  În perioada 25-27 noiembrie curent, companiile moldovenești AROMA SA, Orhei-Vit SA și Vindicum, reprezentate prin intermediul Vinis Sp. z o.o., participă la prima ediție a Târgului Agricol Central (Centralne Targi Rolnicze).

 • 25.11.2016

  Iarmarocul Turistic Internațional TT Warsaw 2016

  Iarmarocul Turistic Internațional TT Warsaw 2016

  În perioada 24-26 noiembrie 2016, Asociația Națională pentru Turism Receptor din Moldova (ANTRIM), în cooperare cu 4 producători autohtoni de vinuri (Bostavan-Purcari, Chateau Vartely, Asconi și Mimi), precum și Consiliul Raional Ungheni, participă cu standuri de țară la expoziția internațională de turism TT Warsaw International Travel Show.

Noutaţi MAEIE

Paşapoarte cu date Biometrice
Products of Moldova Relansam Moldova

Concursuri de Privatizare

La 26 octombrie curent au fost publicate comunicatele informative ale Agenţiei Proprietăţii Publice a Republicii Moldova, privind expunerea la privatizare a bunurilor proprietate de stat, în perioada octombrie-decembrie 2012. Comunicatele cu privire la desfăşurarea concursurilor de privatizare pot fi accesate pe pagina web a Agenţiei - www.app.gov.md.


Mass Media din Moldova

Informaţii privind Autorizaţiile pentru exportul/importul produselor agroalimentare în regim preferenţial

H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea modului de repartizare a mijloacelor fondului de subvenţionare a producătorilor agricoli pentru anul 2013