Национальный герб Молдовы
This text will be replaced

Noutăţile ambasadei


 • 26.08.2016

  Inaugurarea Consulatului Onorific şi marcarea Zilei Independenţei Moldovei la Lublin

  Inaugurarea Consulatului Onorific şi marcarea Zilei Independenţei Moldovei la Lublin

  La 23 august, în prezenţa Voievodului de Lublin Przemysław Czarnek, a Vicemareşalului Grzegorz Kapusta şi a unei numeroase asistenţe, la Lublin a avut loc ceremonia inaugurării oficiale a celui de al şaselea Consulat Onorific al Republicii Moldova în Polonia şi, concomitent, marcarea solemnă a Zilei Independenţei Republicii Moldova.

 • 26.08.2016

  Stimaţi concetăţeni şi dragi prieteni,

  Stimaţi concetăţeni şi dragi prieteni,

  Cu prilejul sărbătorilor naţionale ale Republicii Moldova - 25 de ani de la proclamarea Independenţei celebrată la 27 august şi Limba Noastră, celebrată la 31 august, în numele colectivului Ambasadei RM la Varşovia şi al meu personal, transmitem tuturor moldovenilor aflaţi în Polonia sincerele noastre urări de sănătate, pace şi prosperitate. Vă mulţumim pentru sprijinul acordat consolidării relaţiilor bilaterale moldo-polone, precum şi pentru demnitatea cu care promovaţi Republica Moldova şi valorile ei. Exprim pe această cale încrederea mea fermă că în ciuda provocărilor dificile din ultima perioadă, solidaritatea şi unitatea sunt răspunsurile cele mai potrivite pe care le putem avea pentru a schimba lucrurile în bine pentru noi toţi.

  La mulţi ani Republicii Moldova, la mulţi ani moldovenilor de pretutindeni!

  Iurie Bodrug
  Ambasador

 • 25.08.2016

  Anunț

  Stimați concetățeni,
  În legătură cu celebrarea sărbătorilor naționale, în perioada 29-31 august curent Ambasada Republicii Moldova în Republica Polonă nu va activa.

Noutaţi MAEIE

Paşapoarte cu date Biometrice
Products of Moldova Relansam Moldova

Concursuri de Privatizare

La 26 octombrie curent au fost publicate comunicatele informative ale Agenţiei Proprietăţii Publice a Republicii Moldova, privind expunerea la privatizare a bunurilor proprietate de stat, în perioada octombrie-decembrie 2012. Comunicatele cu privire la desfăşurarea concursurilor de privatizare pot fi accesate pe pagina web a Agenţiei - www.app.gov.md.


Mass Media din Moldova

Informaţii privind Autorizaţiile pentru exportul/importul produselor agroalimentare în regim preferenţial

H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea modului de repartizare a mijloacelor fondului de subvenţionare a producătorilor agricoli pentru anul 2013