Национальный герб Молдовы

Noutăţile ambasadei


 • 18.02.2019

  Întrevedere de curtuazie

  Întrevedere de curtuazie

  La 15 februarie curent, Ambasadorul Iurie Bodrug, a avut o întrevedere de curtuazie cu dna Ana Maria Ramirez, Ambasador al Argentinei la Varșovia, care și-a început recent misiunea diplomatică în Republica Polonă. În cadrul întrevederii, a fost trecut în revistă stadiul actual al dialogului politico-diplomatic și evoluția pozitivă a cooperării bilaterale, precum și a fost subliniată deschiderea spre dezvoltarea relațiilor dintre cele două state, inclusiv, la nivelul ambasadelor de la Varșovia.

 • 13.02.2019

  Întrevedere cu Mareșalul Senatului Poloniei

  Întrevedere cu Mareșalul Senatului Poloniei

  Ambasadorul Iurie Bodrug a participat, alături de șefii altor misiuni diplomatice acreditate la Varșovia la tradiționala întrevedere de început de an cu Mareșalul Senatului Republicii Polone, E.S. dl Stanislaw Karczewski, căruia i-a transmis urări de bine din partea Parlamentului Republicii Moldova.

 • 11.02.2019

  Interviul Ambasadorului Republicii Moldova la Varșovia

  Interviul Ambasadorului Republicii Moldova la Varșovia

  Ambasadorul Republicii Moldova în Republica Polonă, Iurie Bodrug, a acordat un amplu interviu intitulat: „Moldova contemporană și relațiile bilaterale moldo-polone”, redactorului Leszek Wątróbski, în care a vorbit despre aspecte istorice comune, ascensiunea relațiilor bilaterale moldo-polone, cultura națională, principalele atractivități turistice, acțiuni și proiecte curente, realizate la nivel bilateral, precum și perspectivele cooperării dintre Republica Moldova și Republica Polonă.

Noutaţi MAEIE