Национальный герб Молдовы

Noutăţile ambasadei


 • 19.07.2017

  SAVE THE DATE: Moldova Business Week 2017, October 2-6, Chisinau

  Dear friends,

  We are glad to inform you regarding the 4th edition of the most important event of the year in the Republic of Moldova, dedicated to the business environment, investment and export promotion - "Moldova Business Week 2017", which will be held in Chisinau, in the timeframe between the 2nd and the 6th of October, 2017.

 • 10.07.2017

  Întrevedere de curtoazie cu Ambasadorul Georgiei

  Întrevedere de curtoazie cu Ambasadorul Georgiei

  La 10 iulie curent, Ambasadorul Iurie Bodrug a avut o întrevedere de curtoazie cu noul Ambasador al Georgiei acreditat la Varșovia, dl Ilia Darchiashvili. Întrevederea a permis stabilirea unei relații colegiale amicale, precum și efectuarea unui schimb de opinii pe diferite subiecte actuale și de interes comun, care ar contribui la consolidarea cooperării bilaterale.

 • 23.06.2017

  Delegație din Hîncești în vizită la Ambasadă

  Delegație din Hîncești în vizită la Ambasadă

  La 22 iunie curent, Ambasada a găzduit o delegație din or. Hîncești, condusă de dl Primar Alexandru Botnari. Delegația a fost însoțită de dl Pavel Scura, Consulul Onorific al RM la Lodz. Ambasadorul Iurie Bodrug a informat oaspeții despre activitatea misiunii și ultimele evoluții în relațiile din ambele țări

Noutaţi MAEIE

Paşapoarte cu date Biometrice
Products of Moldova Relansam Moldova

Concursuri de Privatizare

La 26 octombrie curent au fost publicate comunicatele informative ale Agenţiei Proprietăţii Publice a Republicii Moldova, privind expunerea la privatizare a bunurilor proprietate de stat, în perioada octombrie-decembrie 2012. Comunicatele cu privire la desfăşurarea concursurilor de privatizare pot fi accesate pe pagina web a Agenţiei - www.app.gov.md.


Mass Media din Moldova

Informaţii privind Autorizaţiile pentru exportul/importul produselor agroalimentare în regim preferenţial

H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea modului de repartizare a mijloacelor fondului de subvenţionare a producătorilor agricoli pentru anul 2013