Национальный герб Молдовы

Noutăţile ambasadei


 • 16.08.2018

  Anunț

  Anunț

  Stimați cetățeni,

  Ambasada Republicii Moldova în Republica Polonă, aduce la cunoștința persoanelor interesate, că pe teritoriul Republicii Polone, au fost depistate mai multe cazuri de activitate ilicită și excrocherii în rândul taximetriștilor.

  Misiunea diplomatică recomandă cetățenilor să fie precauți la solicitarea unor astfel de servicii, să apeleze doar la companiile autorizate și demne de încredere și să negocieze costul călătoriei.

 • 18.07.2018

  Vizita la Torun

  Vizita la Torun

  La 16 iulie, Ambasadorul Iurie Bodrug, împreună cu o delegaţie din ţara noastră, condusă de către dl Ion Balan, Preşedinte al Comisiei pentru agricultură şi industrie alimentară a Parlamnetului Republicii Moldova, a efectuat o vizită de lucru la Torun, voievodatul Cuiavo-Pomerania, unde au avut loc întrevederi de lucru la Administratia voivodală, Primăria or. Torun, precum şi cu o serie de oameni de afaceri, în contextul pregătirilor Festivalului strugurilor din Republica Moldova, care urmează a se desfăşura în acest oraş.

 • 18.07.2018

  Aniversarea de 550 de ani ai parlamentarismului polonez

  Aniversarea de 550 de ani ai parlamentarismului polonez

  La 13 iulie, ambasadorul Iurie Bodrug a participat, în numele Parlamentului Republicii Moldova, la solemnităţile de la Varşovia, prilejuite de aniversarea de 550 de ani ai parlamnetarismului polonez. Cu acest prilej, Preşedintele ţării, dl Andrzei Duda a rostit un discurs solemn în faţa Adunării Naţionale – şedinţa comună a Seimului şi Senatului. La solemnităţi au participat delegaţii din circa 20 de state ale Europei.

Noutaţi MAEIE

Paşapoarte cu date Biometrice
Products of Moldova Relansam Moldova

Concursuri de Privatizare

La 26 octombrie curent au fost publicate comunicatele informative ale Agenţiei Proprietăţii Publice a Republicii Moldova, privind expunerea la privatizare a bunurilor proprietate de stat, în perioada octombrie-decembrie 2012. Comunicatele cu privire la desfăşurarea concursurilor de privatizare pot fi accesate pe pagina web a Agenţiei - www.app.gov.md.


Mass Media din Moldova

Informaţii privind Autorizaţiile pentru exportul/importul produselor agroalimentare în regim preferenţial

H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea modului de repartizare a mijloacelor fondului de subvenţionare a producătorilor agricoli pentru anul 2013