Национальный герб Молдовы

Noutăţile ambasadei


 • 18.05.2017

  Vizita la Varşovia a Preşedintelui Parlamentului RM

  Vizita la Varşovia a Preşedintelui Parlamentului RM

  În perioada 17-18 mai 2017, Preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, E.S. dl Andrian Candu, a efectuat o vizită de lucru la Varşovia, cu ocazia participării la Summit-ul Preşedinţilor Parlamentelor Europei Centrale şi de Est (#EUROWAW2017)

 • 02.05.2017

  Primul lot de asistență tehnică pentru Republica Moldova din Republica Polonă

  Primul lot de asistență tehnică pentru Republica Moldova din Republica Polonă

  La data de 30 aprilie curent, la Chișinău a fost livrat primul lot de asistență tehnică, oferit urmare intemperiilor, care au afectat Republica Moldova în perioada 20-21 aprilie 2017.

 • 26.04.2017

  Vizita la Ambasadă a studenţilor Academiei Economice din Varşovia

  Vizita la Ambasadă a studenţilor Academiei Economice din Varşovia

  La 26 aprilie curent, Ambasada a găzduit un grup de studenți polonezi, din cadrul Academiei Economice din Varșovia, ca parte a proiectului „Action Diplomacy”. Ambasadorul Iurie Bodrug a relatat despre specificul activității Ambasadei şi a prezentat succint situaţia politico-economică din RM, precum și relațiile bilaterale moldo-polone şi buna cooperare pe diverse filiere.

Noutaţi MAEIE

Paşapoarte cu date Biometrice
Products of Moldova Relansam Moldova

Concursuri de Privatizare

La 26 octombrie curent au fost publicate comunicatele informative ale Agenţiei Proprietăţii Publice a Republicii Moldova, privind expunerea la privatizare a bunurilor proprietate de stat, în perioada octombrie-decembrie 2012. Comunicatele cu privire la desfăşurarea concursurilor de privatizare pot fi accesate pe pagina web a Agenţiei - www.app.gov.md.


Mass Media din Moldova

Informaţii privind Autorizaţiile pentru exportul/importul produselor agroalimentare în regim preferenţial

H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea modului de repartizare a mijloacelor fondului de subvenţionare a producătorilor agricoli pentru anul 2013