Национальный герб Молдовы

Noutăţile ambasadei


 • 20.09.2018

  Vinurile moldovenești au fost apreciate la ”Congress Alcohols and Beverages 2018” din Varșovia

  Vinurile moldovenești au fost apreciate la ”Congress Alcohols and Beverages 2018” din Varșovia

  La 19 septembrie 2018, la Varșovia, a avut loc unul dintre cele mai importante evenimente ale anului din Polonia pentru actorii industriei băuturilor alcoolice ”Congress Alcohols and Beverages 2018”.

 • 17.09.2018

  Expoziție dedicată Parteneriatului Estic

  Expoziție dedicată Parteneriatului Estic

  La 15 septembrie 2018, în incinta sălii principale a Gării Centrale din Varșovia, a fost deschisă expoziția comună de imagini representative pentru patrimoniul UNESCO al celor 6 state din cadrul Parteneriatului Estic.

 • 12.09.2018

  Schimb de experiență

  Schimb de experiență

  La 10-12 septembrie, în Polonia se află o delegație a Curții de Conturi a Republicii Moldova, condusă de către Președintele acesteia, dl Veaceslav Unitilă. Pe durata vizitei, pe lîngă un schimb aprofundat de experiență cu Curtea Supremă de Audit a Poloniei, a fost semnat un accord bilateral de colaborare directă între ambele părți. La realizarea acestei vizite a participat Ambasadorul Iurie Bodrug.

Noutaţi MAEIE

Paşapoarte cu date Biometrice
Products of Moldova Relansam Moldova

Concursuri de Privatizare

La 26 octombrie curent au fost publicate comunicatele informative ale Agenţiei Proprietăţii Publice a Republicii Moldova, privind expunerea la privatizare a bunurilor proprietate de stat, în perioada octombrie-decembrie 2012. Comunicatele cu privire la desfăşurarea concursurilor de privatizare pot fi accesate pe pagina web a Agenţiei - www.app.gov.md.


Mass Media din Moldova

Informaţii privind Autorizaţiile pentru exportul/importul produselor agroalimentare în regim preferenţial

H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea modului de repartizare a mijloacelor fondului de subvenţionare a producătorilor agricoli pentru anul 2013