Национальный герб Молдовы

Noutăţile ambasadei


 • 17.02.2018

  Conferința Europa Carpaților

  Conferința Europa Carpaților

  La 17 februarie, Ambasadorul Iurie Bodrug a participat, alături de parlamentari și înalți oficiali din cadrul statelor din regiunea Carpaților, la cea de-a 20-a ediție a conferinței internaționale ,,Europa Carpaților”, ce a avut loc la Przemyśl.

 • 14.02.2018

  Ceremonie de comemorare a ostașilor căzuți pentru independența Republicii Moldova

  Ceremonie de comemorare a ostașilor căzuți pentru independența Republicii Moldova

  La data de 3 martie curent, Ambasada Republicii Moldova la Varșovia împreună cu reprezentanții Asociației Veteranilor de Război și Conflictelor Armate, invită conaționalii, membrii diasporei moldovenești, să participe la ceremonia de comemorare a ostașilor căzuți pentru independența Republicii Moldova.

 • 07.02.2018

  Întrevedere cu Vicemareșalul Seimului Republicii Polonia

  Întrevedere cu Vicemareșalul Seimului Republicii Polonia

  La 7 februarie, ambasadorul Iurie Bodrug a avut o întrevedere de lucru cu dl Ryszard Terlecki, Vicemareșal al Seimului Republicii Polone, cu care a discutat mai multe aspecte ale colaborarii interparlamentare polono-moldovenești, inclusiv, în contextul continuării activității Adunării Interparlamentare Republica Moldova – Republica Polonă.

Noutaţi MAEIE

Paşapoarte cu date Biometrice
Products of Moldova Relansam Moldova

Concursuri de Privatizare

La 26 octombrie curent au fost publicate comunicatele informative ale Agenţiei Proprietăţii Publice a Republicii Moldova, privind expunerea la privatizare a bunurilor proprietate de stat, în perioada octombrie-decembrie 2012. Comunicatele cu privire la desfăşurarea concursurilor de privatizare pot fi accesate pe pagina web a Agenţiei - www.app.gov.md.


Mass Media din Moldova

Informaţii privind Autorizaţiile pentru exportul/importul produselor agroalimentare în regim preferenţial

H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea modului de repartizare a mijloacelor fondului de subvenţionare a producătorilor agricoli pentru anul 2013