Национальный герб Молдовы

Noutăţile ambasadei


 • 17.04.2018

  Moldova – o destinație turistică atractivă

  Moldova – o destinație turistică atractivă

  La 10 aprilie 2018, la Varsovia, a avut loc reuniunea Asociației jurnaliștilor călători ”Globtrotter”, care a fost dedicată prezentării valorilor turistice şi culturale ale Republicii Moldova.

 • 13.04.2018

  Expoziția internațională ”Dincolo de Frontiere”

  Expoziția internațională ”Dincolo de Frontiere”

  La 12 aprilie 2018, la Muzeul Pământului din Varșovia, a avut loc, inaugurarea expoziției internaționale de pictură ,,Dincolo de Frontiere”, organizată de Academia Poloneză de Științe și Muzeul Pământului din Varșovia.

 • 06.04.2018

  Stimaţi colegi, dragi prieteni!

  Stimaţi colegi, dragi prieteni!

  Fie ca sărbătoarea Învierii Domnului şi Mântuitorului nostru Iisus Hristos să reverse în sufletele voastre lumină, bucurie, sănătate iar pacea şi armonia să Vă însoţească pretutindeni.

  Să Vă bucuraţi din plin, alături de cei dragi, de luminoasele zile ale Învierii Domnului, care să Vă călăuzească pașii și să lumineze calea vieții.

  Hristos a înviat!

  Cu drag, Colectivul Ambasadei Republicii Moldova în Republica Polonă

Noutaţi MAEIE

Paşapoarte cu date Biometrice
Products of Moldova Relansam Moldova

Concursuri de Privatizare

La 26 octombrie curent au fost publicate comunicatele informative ale Agenţiei Proprietăţii Publice a Republicii Moldova, privind expunerea la privatizare a bunurilor proprietate de stat, în perioada octombrie-decembrie 2012. Comunicatele cu privire la desfăşurarea concursurilor de privatizare pot fi accesate pe pagina web a Agenţiei - www.app.gov.md.


Mass Media din Moldova

Informaţii privind Autorizaţiile pentru exportul/importul produselor agroalimentare în regim preferenţial

H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea modului de repartizare a mijloacelor fondului de subvenţionare a producătorilor agricoli pentru anul 2013