Национальный герб Молдовы

Noutăţile ambasadei


 • 16.10.2018

  Studenți în vizită la Ambasadă

  Studenți în vizită la Ambasadă

  La 16 octombrie 2018, Ambasada a găzduit vizita unui grup de studenţi din țara noastră, care își fac studiile în cadrul campusului Natolin (Varșovia) al College of Europe.

 • 15.10.2018

  Participare la Reuniunea Consulilor Onorifici

  Participare la Reuniunea Consulilor Onorifici

  La 5-6 octombrie, la Chișinău a avut loc Reuniunea Consulilor Onorifici ai Republicii Moldova peste hotare, la care au participat și dnii Pavel Scura, Consul Onorific al RM la Lodz, Jan Mrozowski, Consul Onotrific al RM la Torun, Maciej Bukowski, Consul Onorific al RM la Elblong, precum și Aleksander Laskawer, candidat pentru funcția de Consul Onorific al RM la Szczecin.

 • 15.10.2018

  Anunț

  Anunț

  Ambasada Republicii Moldova în Polonia aduce la cunoștința persoanelor interesate, că în perioada 15 – 22 octombrie 2018 prestarea serviciilor consulare va fi temporar sistată, din motivul absenței colaboratorului ambasadei, responsabil de domeniul consular.

Noutaţi MAEIE

Paşapoarte cu date Biometrice
Products of Moldova Relansam Moldova

Concursuri de Privatizare

La 26 octombrie curent au fost publicate comunicatele informative ale Agenţiei Proprietăţii Publice a Republicii Moldova, privind expunerea la privatizare a bunurilor proprietate de stat, în perioada octombrie-decembrie 2012. Comunicatele cu privire la desfăşurarea concursurilor de privatizare pot fi accesate pe pagina web a Agenţiei - www.app.gov.md.


Mass Media din Moldova

Informaţii privind Autorizaţiile pentru exportul/importul produselor agroalimentare în regim preferenţial

H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea modului de repartizare a mijloacelor fondului de subvenţionare a producătorilor agricoli pentru anul 2013