Национальный герб Молдовы

Noutăţile ambasadei


 • 06.06.2018

  Stimați cetățeni,

  Stimați cetățeni,

  Ambasada Republicii Moldova în Republica Polonă, aduce la cunoștința persoanelor interesate, că prestarea serviciilor consulare este temporar sistată, pînă la data de 04.07.2018, din motivul absenței colaboratorului ambasadei, responsabil de domeniul consular.

  Excepție o va constitui doar examinarea solicitărilor cetățenilor Republicii Moldova privind perfectarea titlurilor de călătorie necesare pentru reîntoarcerea în Republica Moldova, precum și eliberarea actelor (doar a buletinelor de identitate și pașapoartelor pentru călătorie în străinătate), recepționate de la autoritățile moldovenești.

  Misiunea diplomatică își exprimă regretul pentru incomoditățile create.

 • 30.05.2018

  Sesiunea de primăvară a Adunării Parlamentare NATO

  Sesiunea de primăvară a Adunării Parlamentare NATO

  În perioada 25-28 mai 2018, Ambasada Republicii Moldova în Republica Polonă a acordat asistenţa necesară delegaţiei Parlamentului Republicii Moldova, în contextul participării la Sesiunea de primăvară a Adunării Parlamentare NATO, care a avut loc la Varşovia, şi a fost găzduită de Seimul Republicii Polone. La reuniune au participat delegaţii parlamentare ale statelor membre NATO, precum şi din statele asociate.

 • 29.05.2018

  Anunţ

  Anunţ

  Stimați cetățeni,

  Vă aducem la cunoștință că, la data de 1 iunie curent, Ambasada Republicii Moldova în Republica Polonă şi Secția consulară a Ambasadei nu vor activa. Activitatea consulară va fi reluată de pe data de 4 iunie.

Noutaţi MAEIE

Paşapoarte cu date Biometrice
Products of Moldova Relansam Moldova

Concursuri de Privatizare

La 26 octombrie curent au fost publicate comunicatele informative ale Agenţiei Proprietăţii Publice a Republicii Moldova, privind expunerea la privatizare a bunurilor proprietate de stat, în perioada octombrie-decembrie 2012. Comunicatele cu privire la desfăşurarea concursurilor de privatizare pot fi accesate pe pagina web a Agenţiei - www.app.gov.md.


Mass Media din Moldova

Informaţii privind Autorizaţiile pentru exportul/importul produselor agroalimentare în regim preferenţial

H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea modului de repartizare a mijloacelor fondului de subvenţionare a producătorilor agricoli pentru anul 2013