Национальный герб Молдовы

Noutaţi

Deschiderea oficială a Consulatului Onorific al Republicii Moldova la Lodz, Polonia

Deschiderea oficială a Consulatului Onorific al Republicii Moldova la Lodz, Polonia

La 20 martie, în Palatul Poznanski – cea mai prestigioasă sală din oraşul polonez Lodz, a avut loc ceremonia deschiderii primului Consulat Onorific al Republciii Moldove în Polonia, cu sediul la Lodz. În prezenţa voievodului de Lodz, Jolanta Chelminska, a circa 200 de invitaţi, printre care ambasadori ai statelor străine, persoane oficiale ale instituţiilor centrale de stat, sosiţi la eveniment de la Varşovia, a reprezentanţilor autorităţilor locale şi voievodale, a unor foarte cunoscute personalităţi din cercurile de afaceri, din lumea culturii şi ştiinţei, din cadrul diasporei moldoveneşti, a avut loc o ceremonie, pe cît de simplă, pe atît de emoţionantă. Cunoscuta interpretă Natalia Gordienco, dar şi un ansamblu de tineri dansatori din ţara noastră, au adus evenimentului o notă cu totul aparte, întrucât au oferit asistenţei o imagine minunată a ţării noastre. Ceremonia a finalizat cu o recepţie oficială, la care au fost propuse vinuri şi şampanie din Moldova, înalt apreciate de către cei prezenţi. Consulul Onorific, Pavel Scura, cetăţean polonez de origine din Republica Moldova, este un cunoscut om de afaceri, co-proprietar al firmei textile P&V, implicat foarte activ în promovarea intereselor moldoveneşti în Polonia. Datele de contact al CO pot fi găsite pe pagina web a Ambasadei RM la Varşovia.

Paşapoarte cu date Biometrice
Products of Moldova Relansam Moldova

Concursuri de Privatizare

La 26 octombrie curent au fost publicate comunicatele informative ale Agenţiei Proprietăţii Publice a Republicii Moldova, privind expunerea la privatizare a bunurilor proprietate de stat, în perioada octombrie-decembrie 2012. Comunicatele cu privire la desfăşurarea concursurilor de privatizare pot fi accesate pe pagina web a Agenţiei - www.app.gov.md.


Mass Media din Moldova

Informaţii privind Autorizaţiile pentru exportul/importul produselor agroalimentare în regim preferenţial

H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea modului de repartizare a mijloacelor fondului de subvenţionare a producătorilor agricoli pentru anul 2013