Stema Republicii Moldova

Ştiri din Moldova

Participarea secretarului de stat Tatiana Molcean la prezentarea Raportului alternativ privind implementarea PNAAA

Participarea secretarului de stat Tatiana Molcean la prezentarea Raportului alternativ privind implementarea PNAAA
La 22 decembrie 2017, secretarul de stat Tatiana Molcean a participat cu un cuvânt de salut la prezentarea raportului Institutului pentru Politici şi Reforme Europene privind realizarea în trimestrele I-III a anului 2017, a Planului naţional pentru implementarea Acordului de Asociere Republica Moldova – Uniunea Europeană.

În intervenţia sa, Tatiana Molcean a adus mulţumiri experţilor pentru analiza efectuată, specificând că aceasta contribuie la eforturile autorităţilor de îmbunătăţire a capacităţilor de monitorizare a angajamentelor asumate în procesul de implementare a Acordului de Asociere. De asemenea s-a menţionat relevanţa discuţiilor în contextul lansării recente a procesului de revizuire a Planului Naţional de Acţiuni pentru implementarea Acordului de Asociere, dar şi pentru definitivarea raportului naţional care urmează a fi publicat de MAE IE la începutul anului viitor, document ce va cuprinde integral rezultatele reformelor din 2017.

Cu ocazia participării la eveniment, secretarul de stat al MAEIE a reiterat importanţa continuării cooperării cu societatea civilă, inclusiv prin implicarea activă a acesteia în realizarea agendei de reforme interne din Republica Moldova.

 

 

Paşapoarte cu date Biometrice
Products of Moldova Relansam Moldova

Concursuri de Privatizare

La 26 octombrie curent au fost publicate comunicatele informative ale Agenţiei Proprietăţii Publice a Republicii Moldova, privind expunerea la privatizare a bunurilor proprietate de stat, în perioada octombrie-decembrie 2012. Comunicatele cu privire la desfăşurarea concursurilor de privatizare pot fi accesate pe pagina web a Agenţiei - www.app.gov.md.


Mass Media din Moldova

Informaţii privind Autorizaţiile pentru exportul/importul produselor agroalimentare în regim preferenţial

H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea modului de repartizare a mijloacelor fondului de subvenţionare a producătorilor agricoli pentru anul 2013