Национальный герб Молдовы

Noutăţi consulare

ANUNŢ

Ambasada Republicii Moldova în Republica Polonă elaborează Lista cetăţenilor moldoveni, cu domiciliul în Republica Polonia, participanţi la acţiunile de luptă pentru apărarea integrităţii şi independenţei Republicii Moldova (1991-1992) pentru a li se conferi MEDALIACrucea comemorativă. Participant la acţiunile de luptă pentru apărarea integrităţii şi independenţei Republicii Moldova (1991-1992)”.

Cu referire la Decretul Preşedintelui Republicii Moldova nr. 508-V din 06.02.2012 privind conferirea medaliei ” Crucea comemorativă. Participant la acţiunile de luptă pentru apărarea integrităţii şi independenţei Republicii Moldova (1991-1992)”, precum şi în vederea implementării actului normativ, Ambasada Republicii Moldova în Republica Polonă a lansat procesul de elaborare a listelor cetăţenilor moldoveni, cu domiciliul în Republica Polonia, participanţi la acţiunile de luptă pentru apărarea integrităţii şi independenţei Republicii Moldova (1991-1992), pentru a li se conferi medalia „Crucea comemorativă. Participant la acţiunile de luptă pentru apărarea integrităţii şi independenţei Republicii Moldova (1991-1992)” conform Regulamentului privind procedura de conferire a medaliei „Crucea comemorativă. Participant la acţiunile de luptă pentru apărarea integrităţii şi independenţei Republicii Moldova (1991-1992)”.
Criteriile de selectare sunt prevăzute în punctul 1 al Regulamentului privind procedura de conferire a medaliei „Crucea comemorativă. Participant la acţiunile de luptă pentru apărarea integrităţii şi independenţei Republicii Moldova (1991-1992)”.
Textele integrale ale Decretului Preşedintelui Republicii Moldova nr. 508-V din 06.02.2012 privind conferirea medaliei ” Crucea comemorativă. Participant la acţiunile de luptă pentru apărarea integrităţii şi independenţei Republicii Moldova (1991-1992)” şi Regulamentului privind procedura de conferire a medaliei „Crucea comemorativă. Participant la acţiunile de luptă pentru apărarea integrităţii şi independenţei Republicii Moldova (1991-1992)” pot fi accesate la:
http://lex.justice.md/index.php?action=view&view=doc&lang=1&id=342120

Ambasada face apel către toţi cetăţenii Republicii Moldova cu domiciliul în Republica Polonia şi care întrunesc cerinţele stipulate în punctul 1 al Regulamentului menţionat, să se adreseze, cu documentele justificative, la Ambasada Republicii Moldova în Republica Polonia, cu sediul în Varşovia pentru a fi incluşi în listă.

Paşapoarte cu date Biometrice
Products of Moldova Relansam Moldova

Concursuri de Privatizare

La 26 octombrie curent au fost publicate comunicatele informative ale Agenţiei Proprietăţii Publice a Republicii Moldova, privind expunerea la privatizare a bunurilor proprietate de stat, în perioada octombrie-decembrie 2012. Comunicatele cu privire la desfăşurarea concursurilor de privatizare pot fi accesate pe pagina web a Agenţiei - www.app.gov.md.


Mass Media din Moldova

Informaţii privind Autorizaţiile pentru exportul/importul produselor agroalimentare în regim preferenţial

H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea modului de repartizare a mijloacelor fondului de subvenţionare a producătorilor agricoli pentru anul 2013