Национальный герб Молдовы

Noutăţi consulare

Prelungirea procedurii de perfectare a paşapoartelor prin intermediul Ambasadelor şi Consulatelor Republicii Moldova în străinătate

Stimaţi Cetăţeni ai Republicii Moldova

Potrivit modificărilor introduse in Legea nr. 271-XIII din 09 noiembrie 1994 „privind actele de identificare din sistemul naţional de paşapoarte”, până la data de 31 decembrie 2011, cetăţenilor Republicii Moldova aflaţi peste hotare li se vor elibera paşapoarte care nu conţin date biometrice, în baza cererilor depuse la misiunile diplomatice şi oficiile consulare ale Republicii Moldova.

În legătură cu această modificare, aducem la cunoştinţă că începând cu data de 15 februarie 2011, Misiunile Diplomatice ale Republicii Moldova vor recepţiona cererile de perfectare a paşapoartelor în conformitate cu legislaţia în vigoare.

Paşapoarte cu date Biometrice
Products of Moldova Relansam Moldova

Concursuri de Privatizare

La 26 octombrie curent au fost publicate comunicatele informative ale Agenţiei Proprietăţii Publice a Republicii Moldova, privind expunerea la privatizare a bunurilor proprietate de stat, în perioada octombrie-decembrie 2012. Comunicatele cu privire la desfăşurarea concursurilor de privatizare pot fi accesate pe pagina web a Agenţiei - www.app.gov.md.


Mass Media din Moldova

Informaţii privind Autorizaţiile pentru exportul/importul produselor agroalimentare în regim preferenţial

H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea modului de repartizare a mijloacelor fondului de subvenţionare a producătorilor agricoli pentru anul 2013