Национальный герб Молдовы

Noutăţi consulare

Începând cu 01 decembrie 2010, va fi sistată procedura de documentare cu paşapoarte prin intermediul Misiunilor Diplomatice.

În contextul modificărilor operate la articolul 2 din Legea nr. 273-XIII din 9 noiembrie 1994, privind actele de identitate din sistemul naţional de paşapoarte al Republicii Moldova şi ca urmare a imposibilităţii dotării, până la 01 ianuarie 2011, a Misiunilor Diplomatice cu tehnica specială, necesară pentru perfectarea paşapoartelor biometrice, aducem la cunoştinţă, decizia de suspendare din 01 decembrie 2010, a procedurii de documentare cu paşapoarte prin intermediul Ambasadei.

espectiv, cetăţenii Republicii Moldova vor putea depune actele pentru perfectarea paşapoartelor, doar la secţiile de paşapoarte din Republica Moldova.

Paşapoarte cu date Biometrice
Products of Moldova Relansam Moldova

Concursuri de Privatizare

La 26 octombrie curent au fost publicate comunicatele informative ale Agenţiei Proprietăţii Publice a Republicii Moldova, privind expunerea la privatizare a bunurilor proprietate de stat, în perioada octombrie-decembrie 2012. Comunicatele cu privire la desfăşurarea concursurilor de privatizare pot fi accesate pe pagina web a Agenţiei - www.app.gov.md.


Mass Media din Moldova

Informaţii privind Autorizaţiile pentru exportul/importul produselor agroalimentare în regim preferenţial

H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea modului de repartizare a mijloacelor fondului de subvenţionare a producătorilor agricoli pentru anul 2013