Национальный герб Молдовы

Activităţi şi evenimente Diaspora

Stimati concetateni

Biroul pentru relaţii cu diaspora al Cancelariei de Stat organizează, sub patronajul Primului Ministru, în premiera pentru Republica Moldova, programul pilot “Dor”, care se va desfăşura în perioada 20-28 august 2013 cu participarea a 20 tineri (14-16 ani), membri ai diasporei moldoveneşti din diferite ţări.

Toate cheltuielile sunt asigurate de organizatori (cazare, transport tur-retur de la locul de reşedinţă la locul desfăşurării proiectului, asigurare medicală în Republica Moldova). Unica contribuţie la proiect este de 100 de euro.

Condiţiile de eligibilitate şi formularul de aplicare pot fi găsite la: http://dor.md/.

Paşapoarte cu date Biometrice
Products of Moldova Relansam Moldova

Concursuri de Privatizare

La 26 octombrie curent au fost publicate comunicatele informative ale Agenţiei Proprietăţii Publice a Republicii Moldova, privind expunerea la privatizare a bunurilor proprietate de stat, în perioada octombrie-decembrie 2012. Comunicatele cu privire la desfăşurarea concursurilor de privatizare pot fi accesate pe pagina web a Agenţiei - www.app.gov.md.


Mass Media din Moldova

Informaţii privind Autorizaţiile pentru exportul/importul produselor agroalimentare în regim preferenţial

H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea modului de repartizare a mijloacelor fondului de subvenţionare a producătorilor agricoli pentru anul 2013