Национальный герб Молдовы

Activităţi şi evenimente Diaspora

Întrevedere cu membrii comunităţii moldovenilor din Republica Polonă

Pe data de 17 decembrie 2009, Ambasada Republicii Moldova în Republica Polonă a susţinut o întrevedere cu membrii comunităţii moldovenilor din or. Varşovia. În cadrul acestei întrevederi, au fost discutate diverse probleme cu care se confruntă conaţionalii noştri, stabiliţi cu traiul permanent sau provizoriu în Republica Polonă şi posibilitatea soluţionării lor. Totodată, a fost abordată şi oportunitatea înfiinţării a unei asociaţii, din care să facă parte foşti şi actuali cetăţeni ai Republicii Moldova, precum şi cunoscute personalităţi poloneze legate istoric şi afectiv de ţara noastră. Structura respectivă va servi drept o pîrghie eficientă pentru consolidarea diasporei moldoveneşti, pentru păstrarea identităţii etnice, culturale şi religioase a cetăţenilor noştri. În urma discuţilor a fost creat un Grup de Iniţiativă, care va sta la baza eventualei formări a unei astfel de asociaţii.

Paşapoarte cu date Biometrice
Products of Moldova Relansam Moldova

Concursuri de Privatizare

La 26 octombrie curent au fost publicate comunicatele informative ale Agenţiei Proprietăţii Publice a Republicii Moldova, privind expunerea la privatizare a bunurilor proprietate de stat, în perioada octombrie-decembrie 2012. Comunicatele cu privire la desfăşurarea concursurilor de privatizare pot fi accesate pe pagina web a Agenţiei - www.app.gov.md.


Mass Media din Moldova

Informaţii privind Autorizaţiile pentru exportul/importul produselor agroalimentare în regim preferenţial

H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea modului de repartizare a mijloacelor fondului de subvenţionare a producătorilor agricoli pentru anul 2013